Jön a KitKat frissítés az LG G2-re

okostelefonos alkalmazás - appAz LG Electronics (LG) bejelentette, hogy a sokak által várt Android 4.4 KitKat rendszerfrissítés a G2 okostelefonhoz várhatóan márciusban megérkezik Magyarországra is. „A G2 okostelefonhoz érkező rendszerfrissítés a mindennapi használatot javító új funkciók mellett a mobilfelhasználói élményt átfogóan fejlesztő optimalizálásokat is tartalmaz. Bízunk benne, hogy magyarországi ügyfeleink örömmel fogadják majd a frissítőcsomag különleges előnyeit” — nyilatkozta Kenneth Ji, az LG Electronics Magyar Kft. mobilkommunikációs részlegének igazgatója.

A legújabb Android rendszer érezhetően gyorsabb: a G2-ön az eddiginél 17 százalékkal gyorsabban futnak az alkalmazások, a Chromium motornak köszönhetően pedig — belső méréseink szerint — a webböngészés is gyorsabbá vált. Új funkcióval is bővült a szolgáltatások sora, a Google Cloud Printer segítségével egyszerűen nyomtathatók dokumentumok wifi vagy Bluetooth kapcsolaton keresztül. A frissítőcsomag a G Pad 8.3 készülékhez 2014 második negyedévének elején, az LG G Flexhez pedig szintén ebben a negyedévben, valamivel később érkezik.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

"Magna Cartát" az Internetnek!

pén márc 14 , 2014
Globális internetes „Magna Carta” megalkotását kezdeményezi a felhasználók védelmére a világháló, vagyis a World Wide Web (www) kidolgozója. Tim Berners-Lee a The Guardiannak nyilatkozott abból az alkalomból, hogy éppen 25 éve vázolta fel a Word Wide Web  első változatának tervezetét. Berners-Lee kijelentette: a világháló egyre nagyobb mértékben ki van téve […]

És még ez is...