Jön a Honor olcsó okostelefonja

selfiexAlig egy hónappal európai bemutatkozása után a Honor egy új modellt dob a piacra. A Honor 6 készülékhez hasonlóan öthüvelykes kijelzővel felszerelt Honor 3C december elején érkezik Magyarországra, a nagy testvéréhez képest kevesebb, mint feleannyiért. A Honor 3C kialakítását lekerekített formák jellemzik, ami segíti a készülék könnyű fogást. A készülék öthüvelykes HD (720p) IPS kijelzővel rendelkezik, s közvetlen napfényben is átlag feletti olvashatóságot, széles látószöget és gazdag színeket garantál a gyártó szerint. A készülék szíve egy négymagos MediaTek processzor (4×1,3 GHz), amit két giga műveleti memória egészít ki. Ezekkel felszerelve a Honor 3C a legtöbb multimédia-funkciót zökkenőmentesen kezeli, a legújabb játékok többsége is gond nélkül futtatható a telefonon. A nyolcgigás belső tárhely microSD kártyával bővíthető.

Az akkumulátor teljesítménye 2300 mAh, a szabadalmaztatott energiagazdálkodási technológiával háromszáz óra készenléti időt biztosít. A Honor 3C két külön microSIM foglalattal rendelkezik, így egyszerre szolgálhat személyes és munkahelyi telefonként is. A készülék 8 megapixeles fő kameráját egy LED vaku egészíti ki, míg az elülső, ötmegapixeles fényképező panoráma önarcképek készítésére is alkalmas. A szelfik szerelmeseinek jól jöhet a szépítő effekt, mely automatikusan feljavítja az arcszínt a képeken, és a kisebb bőrhibákat is eltünteti. Az egyszerű és zökkenőmentes használatot a 4.2-es Android rendszer és a továbbfejlesztett EMUI 2.0 felhasználói felület biztosítja. A Honor 3C decemberben kerül a magyarországi boltokba, 44 990 forintért teljesen jogszerűen, bonyodalmak nélkül lehet majd hozzájutni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Lassan mindenkinek lesz okostelefonja

szo nov 22 , 2014
Az Ericsson friss Mobilitási Jelentése a világ számos hálózatából származó adathalmaz (big data) segítségével elemzi a mobil távközlés új irányvonalait, és a mobil technológiák gyors ütemű terjedését: az előrejelzések szerint 2020-ig a világ hat évesnél idősebb lakossága 90 százalékának lesz mobiltelefonja. Ezen túlmenően pedig az okostelefon előfizetések is valószínűleg elérik a […]
okostelefon

Friss, ropogós