Jön a hiperkonvergens infrastruktúra a globális vállalatoknak

HAL9000x, szuperszámítógép, szerverA Lenovo és a Nutanix bejelentette a két cég stratégiai együttműködését, amelynek keretében a jövőben együtt fejlesztik és forgalmazzák a Nutanix szoftverrel ellátott Lenovo hiperkonvergens berendezéseket. A tároló, szerver és virtualizációs szolgáltatások egy, integrált, méretezhető berendezésbe való konvergálása leegyszerűsíti az adatközpont-felügyeletet, és jelentős it-költség megtakarítást eredményez — állítja a Lenovo közleménye.

A két vállalat be fog mutatni egy hiperkonvergens berendezésekből álló, a Nutanix szoftverével ellátott új családot is, amely a Lenovo nagyvállalati rendszereire épül. A legújabb Intel-technológiákat felvonultató közös megoldás szinte mindenféle munkafolyamatot képes futtatni, többek között a nagyvállalati alkalmazásokat, az adatbázisokat, a virtualizált asztali gépeket és a nagy adattömegek elemzését, méghozzá megnövelt hatékonysággal és méretezhetőséggel.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Pintér: a bűnözők is felismerték a drónok hasznát

pén nov 6 , 2015
A nyílt információgyűjtés fejlődő területei című nemzetközi tudományos-szakmai konferencián Pintér Sándor belügyminiszter a drónokkal összefüggésben elmondta: Magyarország eddig a menekültválság során használta legeredményesebben a robotrepülőgépeket, azokkal is figyelték, merre haladnak a menekültek. Több drónt is használtak, közvetítették a felvételüket a fővárosba, és minden percben látták azt is, hol próbálják bevándorlók […]
quadkopter, drón

És még ez is...