Jobb előbb, mint később: internetes boltot nyitott a NOB

OlimpiaEzer nappal a 2024-es, párizsi olimpia rajtja előtt a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) megkezdte a hivatalos ötkarikás termékek egységes és egy felületen történő internetes értékesítését.

A szervezet közlése alapján az olimpiai boltban a soron következő – Párizs után a 2026-os téli, valamint a 2028-as nyári ötkarikás játékok jön majd Milánóban/Cortinában, illetve Los Angelesben – olimpiai és paralimpiai játékokhoz kapcsolódó különböző árucikkeket lehet megvásárolni: kiegészítőket, ruhákat, szurkolói felszereléseket, kabalákat, ajándék- és emléktárgyakat. A NOB nemcsak a jövőbeli olimpiákra gondolt, hiszen a termékskálán a korábbi játékokhoz kapcsolódó tárgyakat is megtalálhatnak a sportrajongók, illetve gyűjtők. Reményeik szerint az internetes vásárlás lehetőségével tovább mélyítik az olimpiák amúgy is gazdag örökségét, illetve azt még közelebb hozzák a jelenhez és a fiatalokhoz. Jelenleg a párizsi olimpiával kapcsolatos egyes termékek érhetők el az online boltban, a kínálat pedig hamarosan bővül. Rendelni egyelőre az Egyesült Államokban, Mexikóban, valamint a legtöbb európai országban – köztük Magyarországon – lehet, terveik szerint azonban jövő nyárra Kína és Oroszország kivételével a világ minden országából meg lehet ezt tenni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Varga: a cégek digitális tudásának erősítését célzó támogatásról döntött a versenyképességi tanács

hét nov 1 , 2021
A digitális versenyképesség további javításához a vállalkozások digitális tudásában kell előrelépni, ennek erősítésére újabb támogatások létrehozásáról döntöttek – jelentette ki Varga Mihály. A Nemzeti Versenyképességi Tanács ülésén a pénzügyminiszter kijelentett, hogy technológiai felszereltségben jelenleg minden visegrádi országot megelőz Magyarország, szélessávú internet és 5G kiépítettségben pedig a tíz legjobban teljesítő ország […]
Varga Mihály pénzügyminiszter

És még ez is...