Jóárasították a Honor 6-ot

Honor6+A Honor megjelenésével megkérdőjelezte az okostelefonok piacán kialakult helyzetet, és azokat szólította meg, akik csúcskategóriás telefont szerettek volna vásárolni, prémium árcédula nélkül. A márka első zászlóshajója, a Honor 6 már 80 ezer forint alatt megvásárolható. A Honor 6 volt az első nyolcmagos processzorral szerelt 4G (Cat6) képes mobiltelefon Európában, amely kivételesen hosszú üzemidejével tűnt ki a mezőnyből. Az 5 colos készülék a jól kézbe fogható telefonok közé tartozik, nagyra nőtt társaival ellentétben egy kézzel is kényelmesen használható. A harmadik generációs gorillaglass bevonatú képernyő Full HD felbontása és 445 ppi pixelsűrűsége részletgazdag nagyítást tesz lehetővé. 13 megapixeles hátlapi kamerája és 5 megapixeles előlapi kamerája a legújabb modellekkel szemben is felveszi a versenyt.

A hosszú akkumulátor-üzemidőn kívül a Honor 6 a 3G kapcsolatnál akár 14-szer gyorsabb 4G kapcsolatot tesz lehetővé. További extra, hogy a SmartPower 2.0 energiagazdálkodási technológia akár további 30 százalékkal növeli az üzemidőt, a 3 GB RAM memória a 8 magos saját fejlesztésű processzorral együtt pedig ma is garantálja a sebességet. Erős hardverének köszönhetően a modell megőrizte értékét, és a most lecsökkentett, bruttó 79 990 forintos árán újra jó vételt jelent.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Újabb frekvenciákat adna el az NMHH

pén máj 27 , 2016
A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) kidolgozta a 2016 és 2020 közötti időszakra szóló rádióspektrum-stratégiáját. A stratégia rögzíti többek között, hogy a következő öt évben az NMHH a hazai frekvenciakészletből hét sávot készít elő értékesítésre a 700 MHz-es sávtól a 26 GHz-esig. A leírt ütemtervben látható az is, hogy […]
frekvencia

És még ez is...