Jó évet zárt tavaly a UPC

Majdnem kétszámjegyű, 9,7 százalékos árbevétel-növekedést ért el a UPC Magyarország 2017-ben, az előfizetések száma 7,3 százalékkal nőtt, meghaladta a 2 millió 64 ezret – közölte a szolgáltató.

Az árbevétel tavalyi összegét a cég nem közölte, a nyilvános adatok szerint 2016-ban a társaság árbevétele 66,57 milliárd forintot tett ki. Robert Redeleanu, a UPC Magyarország és a UPC Románia vezérigazgatója a közleményben kiemelte: az árbevétel-növekedés motorja elsősorban a mobil- és az üzleti szolgáltatások, valamint a hálózatfejlesztések dinamikus növekedése volt. A UPC tavaly 17,6 milliárd forintot költött beruházásokra, 40 településen valósult meg hálózatépítés és fejlesztés. Így 2017 végén már az ország 347 településén, közel 1,8 millió háztartásban volt elérhető a szélessávú hálózata.

A lakossági és üzleti ügyfelek száma 2017 végén már 850 ezer felett járt, ami több mint 27 ezres növekedés a 2016-os záróadathoz képest. A nagysebességű internet előfizetések száma közel negyvenezerrel nőtt, és meghaladta a 664 ezret tavaly. A digitális és analóg televízió előfizetések száma is 683 ezerre bővült, ami közel húszezerrel több, mint az előző év azonos időszakában. A mobil előfizetések száma december végén meghaladta a 88 ezret, 25 900 új előfizetést kötöttek tavaly.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Letiltották Navalnij orosz ellenzéki weboldalát legutóbbi tényfeltáró videója miatt

szo febr 17 , 2018
Felszólította az oroszországi online szolgáltatókat az orosz tömegkommunikációs és távközlési hatóság (Roszkomnadzor), hogy blokkolják Alekszej Navalnij weboldalát, amelyeken hozzá lehetett férni az ellenzéki politikus legújabb tényfeltáró videójához, benne azzal az állítással, hogy Oleg Gyeripaszka milliárdos 2016 augusztusában egy sikamlós norvégiai jachtos horgászással vesztegette meg Szergej Prihogyko miniszterelnök-helyettest. A Roszkomnadzor közölte, […]