Jó évet zárt a QUADRON

Harold-TeasdaleSikeres pénzügyi évet zárt a QUADRON RENDSZER Információvédelmi Kft. megduplázva 2014-es árbevételét 1,2 milliárd forintra (2014-ben ez 589 417 forint volt). A kedvező növekedési lendületét megtartva a cég profitabilitása ötven százalékkal nőtt (tavaly a mérleg szerinti eredmény 86,108 millió forint volt). Az árbevétel mellett az alkalmazotti létszám is bővült: a 2014-ben hat fővel induló it-biztonságra szakosodott startup vállalkozás tavaly óta immár húsz főre bővülve nyújt tanácsadói szolgáltatást. A sikeres eredményekhez hozzájárult, hogy 2015-ben a Közel-Keleten számos projektet nyertek el az államigazgatási, pénzügyi és telekommunikációs szektorban.

„A kezdet kezdetén jó alapot teremtettünk meg a növekedéshez, hiánypótló szolgáltatásaink szükségességét a piac mára visszaigazolta. Az árbevétel, az alkalmazotti létszám és a szakértelem révén mostanra a QUADRON megkerülhetetlen piaci szereplővé vált. Cégünk eddigi eredményei azt mutatják, hogy nem technológiát szállító, hanem it-biztonsági tanácsadást végző cégként az információbiztonsági beruházások életciklusának bármely fázisába sikerrel be tudunk kapcsolódni. 2016-ban radikális beruházásokat tervezünk, jelenleg egy olyan kibervédelmi központ létrehozásán dolgozunk, amely lehetővé teszi ügyfeleink felügyeleti és biztonsági rendszereinek, felügyeletét menedzsmentjét” — jelentette ki a QUADRON alapítója, Harold Teasdale ügyvezető. Nyilvános cégadatok szerint a társaság többségi tulajdonosa azonban már Lukács Krisztián.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Jönnek a szoftveralapú megoldások: 2016 legfontosabb távközlési trendjei IV.

pén febr 5 , 2016
A Telenor Research szakértői szerint 2016-ban hat fontos trend uralja majd a távközlési ipart. Idén egy újabb szakkifejezés válik majd közismertté, a szoftveralapú megoldások, az angol szakzsargonban softwarization. Ez egy mobilszolgáltató esetében azt jelenti, hogy a jövőben az egyes szolgáltatásokat (például beszédhívást vagy mobilinternetet) nem külön célhardver szolgálja majd ki. […]
internet

És még ez is...