Jó alapokkal indult az Invitech, mégsem ül a babérjain

A szinte napra pontosan egy éve alapított Invitech Solutions kiváló infrastrukturális háttérrel indult anyavállalatának köszönhetően.

Az Invitech ugyanis országosan több mint kilencezer kilométer optikai és azt kiegészítő rádiós gerinchálózattal, négy adatközponttal és 11 határkilépő ponttal rendelkezik. A szolgáltató Magyarország száz legnagyobb településén és a TOP 500 vállalat szinte összes telephelyén saját hálózattal van jelen. Az Invitech Solutions üzleti távközlési szolgáltatóként és – az árbevételének negyedét kitevő – integrált it-megoldásszállítóként, több mint ötszáz fős, magasan képzett szakembergárdára építhet — olvasható a társaság, az évforduló apropójából kiadott közleményében.

A vállalat még a tavaly megkezdte vezető adatközpontjának, a DC10 elnevezésű létesítményének jelentős mértékű, több mint ezer négyzetméteres bővítését az erősödő ügyféligények miatt. Folyamatosan fejleszti a klasszikus, üzleti telefonos funkciókat megújító VoIP-alapú IP-Center szolgáltatását, amely a mindinkább terjedő egységes kommunikáció (UC – unified communications) első lépése egyben az azt használó vállalatoknál, továbbá nagyvállalati Call és Contact Center képességei is jelentősen bővültek.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Ezért fejlesztünk robotokat

pén júl 7 , 2017
Monoton, veszélyes és piszkos – ez a három fő jellemzője azoknak a munkáknak, amiket a robotokra bíznánk. A robotika hihetetlen mértékű fejlődése elsőre sokak számára ijesztőnek is tűnhet. Mindannyian találkoztunk már olyan sci-fi történetekkel, ahol a technológia elszabadul, és a robotok világuralomra törnek. A robot azonban nem egy gondolkodó lény, […]