Jelzi a rabszolgamunkát az üzleti élet Facebookja

rabszolgasagMár a magyar cégek is tesztelhetik azt a megoldást, amely figyelmeztet, ha a kizsákmányolás, gyerekmunka lehetősége merülhet fel a nemzetközi ellátási láncukban. Világszerte ugyanis húsz-harminc millió ember dolgozik rabszolgaként. E jelenséget csökkentené az SAP és a Made in a Free World együttműködése. A megoldást az adja, hogy összekapcsolják a világ legnagyobb üzleti kereskedelmi hálózatát a legjelentősebb nemzetközi kényszermunka adatbázissal, amely így képes jelezni a problémás beszerzéseket.

Az SAP tulajdonában lévő Aribán nagyobb forgalom zajlik, mint az ebay, az amazon, az Alibaba rendszerein együttvéve. Az egy év alatt közel ezermilliárd dolláros forgalmat lebonyolító, felhő alapú kereskedelmi hálózatba való belépés hatékonyabbá, egyszerűbbé teszi a komplex vállalati beszerzés, elszámolás folyamatait. Ez jelentős megtérülést is biztosít a vállalatok számára a nemzetközi beszállítók tömege, a szabad verseny miatt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Sehogy nem boldogul a Microsoft a mobilüzletágával

csü júl 9 , 2015
A Microsoft 7800 dolgozójának elbocsátását és 7,6 milliárd dolláros értékcsökkenési leírást jelentett be szerdán, a leépítések elsősorban a Nokiától felvásárolt mobiltelefon üzletágat érintik. Az amerikai szoftvercég vezérigazgatója, Satya Nadella a dolgozóknak kiküldött e-mailben azt írta, az átszervezésre és az elbocsátásokra azért van szükség, mert a cég rövid távon “hatékonyabb és […]

És még ez is...