Jeff Jacobson lesz a vezér

Jeff-JacobsonÚj vezetőt nevezett ki a vállalat élére a Xerox igazgatótanácsa. Jeff Jacobson lesz a cég vezérigazgatója, miután lezárul az a folyamat, amelynek végén a vállalat két független, nyilvánosan működő részvénytársaságként folytatja tovább a működését. Jacobson jelenleg a Xerox Technology üzletág elnöki posztját tölti be, és ezt a feladatot mindaddig ellátja, amíg a kettéválás végbemegy.

Idén, január 29-én jelentette be a Xerox, hogy a vállalatot felosztja két független, nyilvánosan működő részvénytársaságra. Az egyik Xerox lesz, amely a Dokumentum Technológia és a Dokumentum Outsourcing üzletágakat magába foglalva végzi tovább a tevékenységét. A másik cég, a Conduent az üzleti folyamatokat támogató szolgáltatásokat biztosító vállalatként működik a jövőben. A kettéválás az idei év végére fejeződik be.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Folytassa Bayer

ked júl 12 , 2016
Tavaly szeptemberben a Bayer Hungária Kft. Magyarországon is elindította „Making Science Make Sense” elnevezésű oktatási programját. A program alapvető célkitűzése volt, hogy a 10-14 éves korosztály a tapasztalati, élményalapú tanulás által megkedvelje a természettudományokat. Az elmúlt tanévben több mint ezer kisdiák volt részese a Bayer MSMS Tudáspont interaktív bemutatóinak. A […]

Friss, ropogós