Játékra kihegyezett laptopot mutatott be az LG

LG 17G90Q laptopAz LG Electronics (LG) bemutatta első, kimondottan játékra szánt laptopját (17G90Q modell), amivel tovább bővítve prémium kategóriás UltraGear termékcsaládját.

Az LG hordozható gaming számítógépe 11. generációs Intel Tiger Lake H processzorral, NVIDIA GeForce RTX 3080 Max-Q grafikus kártyával, kétcsatornás memóriával és ultragyors dual SSD-vel felszerelve érkezik. Az LG UltraGear gaming laptop az 1 milliszekundumos válaszidejű és 300 Hz-es képfrissítési frekvenciájú IPS panellel rendelkezik. A gyártó ultrakönnyű Gram laptopjaihoz hasonló alapkoncepcióra épülő, rendkívül vékony — kevesebb mint 21,4 milliméter vastagságú — LG UltraGear gaming laptop úgy vonultat fel egy nagyméretű képernyőt és egy 93 Wh kapacitású akkumulátort, hogy a készülék tömege nem éri el a 2,7 kilogrammot sem. A 17G90Q modell alumínium háza egyedi stílust és tartósságot kínál. A 17G90Q az LG gaming szoftverének segítségével optimalizálja a játékélményt: az LG UltraGear Studio lehetővé teszi ugyanis a felhasználók számára a játékélménnyel kapcsolatos beállítások testreszabását és a különböző teljesítményadatok — köztük a CPU órajele, a GPU TDP-je, órajele, valamint a memória megosztási aránya — valós idejű nyomon követését. Mindezen túl pedig — teljesen személyre szabott beállítások érdekében — a felhasználók a laptop RGB-billentyűzetének minden egyes gombjához más-más színt dedikálhatnak.

A még nagyobb fokú személyre szabhatóság, a sebesség és a kiváló képminőség mellett az LG UltraGear gaming laptop valósághű, háromdimenziós hangzást is nyújt, a beépített kétutas hangszórórendszerrel. A DTS:X Ultra-kompatibilis hangszórók pontosan érzékeltetik a hangok irányát és helyét a játékkörnyezetben, így a játékosok könnyedén megtalálják csapattársaikat és nyomon követhetik ellenfeleiket. Ráadásul a készülék Intel Killer vezeték nélküli rendszerrel is rendelkezik, amely garantálja a gyors és stabil hálózati kapcsolatot a frusztráció- és lagmentes online játékélmény érdekében. „Az LG UltraGear gaming laptopban minden megvan a legújabb, nagy teljesítményigényű játékok futtatásához, így a készülék gördülékeny játékmenetet és gyorsan reagáló irányítást biztosít a játékosok számára” — mondta Seo Young-jae, az LG Electronics Business Solutions informatikai üzletágának alelnöke. Mint hozzátette, hogy az LG első gaming laptopja, a 17G90Q prémium kategóriás hardverkomponenseivel, nagyméretű és kiváló képernyőjével, valamint kényelmes és karcsú kialakításával emelkedik ki a konkurens termékek közül.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Még egy albán mobilszolgáltatót vesz a 4iG

vas dec 26 , 2021
Végleges adásvételi megállapodást kötött az albán ONE Telecommunications megvásárlásáról a 4iG Nyrt. A vállalat 1,36 millió előfizetőjével Albánia második, és egyben leggyorsabban növekvő mobilszolgáltatója. A cég tavaly 68,1 millió euró árbevétel mellett 20,8 millió euró EBITDA-t ért el, jövedelmezősége meghaladta a 30 százalékot. A ONE saját infrastruktúrája a régiós összehasonlításban […]
4iG

Friss, ropogós