Játékosnak: érkezik a Lenovo Legion Tab

Lenovo Legion TabA Lenovo bejelentette, hogy a Lenovo Legion Tab júniusban Magyarországon is megvásárolható lesz. Az androidos táblagépet a gémerek igényeire szabták.

A Lenovo Legion Tab egy 8,8 hüvelykes QHD+ Android gaming tablet, amely páratlan teljesítményének köszönhetően hidat képez a PC és a mobiljátékok közötti szakadék fölött, és kimondottan az olyan játékosok számára készült, akik napi szinten több eszközt használnak. A készülék Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1 mobil platformmal, LPDDR5X memóriát kapott.

A Lenovo Legion Tab túllép a táblagépekkel szemben támasztott tipikus elvárásokon: Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1 4nm-es processzorának és a 12 GB LPDDR5X memóriának köszönhetően kiemelkedő játékteljesítményt nyújt, mindezt egy 76 mm vékony, és mindössze 350 gramm súlyú Storm Grey táblagépben. A Lenovo Legion Tab még több játéklehetőséget biztosít útközben a 256 GB-os beépített tárhelynek köszönhetően, amely az akár 1 TB-os kártyákat támogató microSD foglalattal bővíthető. A 144 Hz-es, 8,8 hüvelykes QHD+ Lenovo PureSight játékkijelző életre kelti a látványt, így bármely Android kompatibilis játék élesen és kristálytisztán ragyog. A táblagép integrált haptikus rendszere még magával ragadóbb élményt és részletesebb visszajelzést tesz lehetővé a játékosoknak, hogy valóban beleélhessék magukat a játékba.

Három teljesítménymód

A táblagépet a Legion ColdFront tartja hűvösen: a Vapor termikus megoldás egy nagyméretű hőelvezető kamrával segít megelőzni a táblagép felmelegedését a játék legforróbb pillanataiban is. A Legion ColdFront: Vapor három teljesítménymódot kínál, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy a táblagép teljesítményét az adott helyzethez igazítsák:

  • Beast mód a helyzetekhez, amikor minden képkocka számít;
  • Balanced mód, amely megteremti az egyensúlyt a teljesítmény, a hőkezelés és az akkumulátor élettartama között
  • Energy Saving mód, amely a lehető legjobban kihasználja a Lenovo Legion Tab 6550mAh-s akkumulátorát a hosszabb, megszakítás nélküli játékmenetekhez.

Ha töltésre van szükség, az alsó USB Type-C port a Qualcomm Quick Charge 3.03 technológiával és akár 45 W-os töltési lehetőséggel rendelkezik játék közben, hogy a hőmérsékletet kordában tartsa, a kábelek pedig ne legyenek útban. Az USB Type-C portok DisplayPort 1.4 támogatást nyújtanak, így a játékosok csatlakoztathatnak egy kompatibilis külső kijelzőt, hogy nagyképernyőn is játszhassanak.

Zökkenőmentes integráció

A Lenovo Legion Tab jól illeszkedik a Lenovo Legion ökoszisztémába, és zökkenőmentes integrációt kínál a többi Legion készülékkel. A Lenovo Freestyle segítségével a játékosok könnyedén megoszthatják a tartalmakat a Lenovo Legion Tab és egy másik Lenovo Legion laptop között, dinamikus kapcsolattal javítva a játékélményt az eszközökön keresztül. A táblagép kompatibilis a Lenovo Legion monitorokkal, headsetekkel, billentyűzetekkel és egerekkel.

A Lenovo Premium Care Depot szintén támogatást nyújt a játékosok számára, segítséget nyújt a készülék beállításához, az internetkapcsolat javításához, a szoftverproblémák megoldásához és a perifériák hozzáadásához. A szolgáltatás biztosítja, hogy a játékosok hozzáférjenek a technikai segítséghez, amikor a legnagyobb szükségük van arra.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Gaia: Egy 33 naptömegű fekete lyukat találtak a közelünkben

sze máj 22 , 2024
ShareTweetPinShareAz Európai Űrügynökség Gaia űrtávcsöve által gyűjtött óriási mennyiségű adat átvizsgálása során váratlanul egy hatalmas, 33 naptömegű fekete lyuk nyomaira bukkantak a kutatók a Sas csillagképben, kevesebb mint kétezer fényévre a Földtől. A Tejútrendszeren belül azonosított, csillagokból származó fekete lyukak közül eddig ez a legnagyobb, korábban csak távoli galaxisokban találtak […]
Gaia BH2 fekete lyuk

És még ez is...