Játékos rágcsáló: a Logitech új egeret mutatott be

A Logitech bemutatta a G502 Proteus Spectrum névre hallgató játékos egerét. Személyre szabható RGB megvilágítás, valamint továbbra is a világ legjobb DPI szenzora, valamint modern dizájn és variálható súlyelosztás. A Logitech G502 Proteus Spectrum a vállalat legfejlettebb és legpontosabb optikai érzékelőjét, a PMW3366-ot használja. Ezt egészíti ki az exkluzív Logitech G Delta Zero optikai szenzor technológia a lehető legnagyobb teljesítmény és a mozdulatok legpontosabb lekövetése érdekében. A Logitech G502 Proteus Spectrum széles DPI tartományban (200-tól 12 000-ig) használható gyakorlatilag nulla pixelhibával — áll a gyártó közleményében.

Szabadon állítható tömeg és tömegközéppont az öt darab 3,6 grammos súllyal, a Logitech Gaming Software használatával pedig könnyedén beállítható bármilyen parancs vagy makró a tizenegy programozható gombra. Az optikai szenzor dinamikus tartománya az egér alatt található felületek fizikai és reflektív tulajdonságaihoz igazítható ezzel is elősegítve a nagy sebességet és pontosságot. Mintás, gumírozott markolat és kényelmes gombelhelyezés, ezen felül pedig egyedi bal- és jobboldali gombok a precíz kattintások érdekében. A gombok alatti mechanikus mikro-kapcsolók helyezkednek el, így fokozva a gyorsaságot és a pontosságot.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Lezárult a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara weboldalának fejlesztése

sze jan 6 , 2016
Lezárult a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) portáljának fejlesztése, a 471 millió forintos informatikai projekthez ötven százalékos támogatást, mintegy 235 millió forint uniós forrást nyert el a kamara a Gazdaságfejlesztési Operatív Program keretében. A NAK tájékoztatása szerint a támogatásból megvásárolt berendezéseket üzembe helyezték, és kialakították a rendszer működéséhez szükséges környezetet. Az új portál […]

Friss, ropogós