Játékos- és grafikusbarátak a legújabb LG monitorok

video-jatekAz LG Electronics a 2016-os CES szórakoztatóelektronikai szakkiállításon mutatja be legújabb 21:9 UltraWide és 4K játékosoknak szánt monitorait. A digitalis szakembereknek és a játékosoknak szóló összeállítás főszereplője a 34 colos, 21:9 képarányú, ívelt UltraWide monitor (34UC98), amely a Thunderbolt 2 csatlakozókal is rendelkezik. A 3440×1440 képpontból álló QHD monitor nagyméretű, ívelt kijelzője, a kiváló képminőséget biztosító IPS technológiaával rendelkezik. Hasonló paraméterekkel rendelkezik az LG Ultra HD 4K monitora (27UD68) is. Mindkét monitor az AMD FreeSync technológiájával biztosítja a szaggatás- és képtörés-mentes képet, a folyamatos játékélményt.

Szintén a CES-en debütál az LG kreatív szakembereknek szánt 27 colos Ultra HD 4K monitora (27UD88), amely rendelkezik a legmodernebb USB-C port-tal is. Utóbbi a számítógépes összekapcsolhatóság legújabb generációját jelenti, ugyanis erről a monitorról olyan gyorsan tölthető egy laptop, mint a normál gyári töltőről, miközben az egyidejű adatkapcsolat USB 3.0 átviteli sebességet biztosít. Ezzel az egykábeles megoldással tehát úgy lehet a külső monitorra csatlakoztatni egy laptopot, hogy a monitor áramforrásként is használható.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Huawei: túl a százmillión

sze dec 23 , 2015
A Huawei fogyasztói üzletága idén több mint százmillió okostelefont szállított le, megerősítve pozícióját a világ három vezető okostelefongyártója között. Az elmúlt öt évben a Huawei okostelefon kiszállításai több mint harmincszorosára növekedtek a 2010-ben elért hárommilliós értékhez képest. A vállalat idén harminc százalékkal növelte közép- és felsőkategóriás készülékeinek kiszállítását: idén szeptemberben […]
Huawei

Friss, ropogós