Járműipari, logisztikai és infokommunikációs kiállítást és konferenciát rendeznek Zalaegerszegen

Országos járműipari, infokommunikációs és logisztikai szakkiállítást, illetve konferenciát rendeznek Zalaegerszegen, ahol arról is megállapodást írnak alá, hogy a zalai megyeszékhely és térsége lesz az ötödik generációs mobilhálózat tesztkörnyezete.

A június 1-jén és 2-án zajló Mobil Járműipari és Logisztikai Szakkiállítás és Konferencia kapcsán Balaicz Zoltán polgármester elmondta: az első napon a járműipar és az infokommunikáció, másnap pedig a logisztika és közlekedésfejlesztés kerül a középpontba. Mindkét nap kormányzati és nemzetközi, illetve hazai vállalati szakemberek tartanak előadásokat, de ekkor írják alá azt az együttműködési megállapodást is a kormányzat, az önkormányzat és az egyik legnagyobb távközlési szolgáltató képviselői, amely szerint Zalaegerszeg és térsége lesz az 5G-s mobilhálózatok magyarországi tesztkörnyezete. A konferencia és a kiállítás is a járműipar, a logisztika és a kapcsolódó infokommunikációs fejlesztések jövőjét igyekszik bemutatni a nagyközönségnek a hetven kiállító jóvoltából. A panelbeszélgetéseken kormányzati szereplők mellett a legnevesebb cégek vezetői és szakemberei vázolják mindkét nap a fejlődés lehetséges irányát, de a szervezőknek az is célja, hogy ebből a rendezvényből nem csak országos, de nemzetközi szintű konferenciasorozat váljon.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

AC szabványú AP-t dobott piacra a Zyxel

ked máj 30 , 2017
Új duál rádiós hozzáférési pontot vezetett be a piacra a tajvani Zyxel. Az NWA1123-AC PRO duál rádióval, telepítési varázslóval és többféle felhelyezési lehetőséggel rendelkezik. Habár a vezeték nélküli lefedettség kiépítésének legjobb módja a professzionális szakértelem bevonása, gazdasági okokból a kisvállalkozások ezt gyakran nem engedhetik meg maguknak. Az NWA1123-AC PRO telepítését […]

Friss, ropogós