Jankay Tibor, Egressy Béni, Petőfi Sándor és Dózsa György nyert

nyomtatoEredményt hirdetett az Epson két tannyelvű általános iskolák körében kiírt országos pályázatán, amelynek célja volt, hogy felhívja a figyelmet a megfelelő nyomtató kiválasztásának fontosságára és az így elérhető megtakarításra. A tendert kiegészítő, nem reprezentatív felmérés szerint igény van a nyomtatott segédanyagok használatára: az intézmények havonta akár ezernél több oldalt is kinyomtatnak. A több mint száz hazai, két tanítási nyelvű általános iskola számára meghirdetett pályázat során a jelentkező intézmények kiszámolhatták, hogy jelenlegi nyomtatóik üzemeltetési költségeihez képest mekkora összeg takarítható meg egy év alatt az Epson külső tintatartályos készülékeivel.

A vállalat a pályázati anyagban megjelölt lehetséges megtakarítás összegét, valamint egy költséghatékony Epson L550 multifunkciós, külső tintatartályos nyomtatót a zalaegerszegi Petőfi Sándor és Dózsa György Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskolának ítélte oda. A békéscsabai Jankay Tibor Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola és a gyöngyösi Egressy Béni Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola pedig eszköztámogatásban részesült. A pályázatok elbírálásánál szempont volt, hogy a pályázó intézmény a megtakarítható összeget milyen célokra használná fel.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Huawei: csak hat százalék részesedés Magyarországon

hét dec 15 , 2014
A Huawei okostelefon eladásai dinamikusan nőttek az idei év első három negyedévében – mondta el Fred Wang a Huawei Technologies Hungary Kft. fogyasztói üzletágának vezetője. Az első kilenc hónapban összesen 96,26 millió készüléket szállított ki a Huawei globálisan, amelyből az okostelefonok száma elérte az 51,07 millió darabot. 2014 negyedik negyedévében […]
Huawei

És még ez is...