Jackie Chan a számítógépes bűnözők ellen

JackieChanJackie Chan filmsztár lett az Interpol új szervezett bűnözés elleni kampányának első nagykövete. A népszerű akciósztár a nemzetközi bűnüldöző szervezet csütörtökön megkezdett Turn Back Crime (Szorítsuk vissza a bűnözést) elnevezésű kampányához csatlakozott, amely az országokon átnyúló szervezett bűnözés letörését tűzte ki célul.

Az Interpol az akcióval tudatosítani akarja a lakosságban, hogy a szervezett bűnözés számos szállal kötődik az olyan bűncselekményekhez, mint a hamisítás, számítógépes bűnözés, illegális termékek forgalmazása, emberrablás vagy gyermekek elleni bűntettek. A szervezet arra figyelmezteti az embereket, ne támogassák a bűnözői hálózatokat azzal, hogy például nem tisztázott forrásból származó terméket vásárolnak — írja az MTI.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Gördeszka pályát újítatott fel a Vodafone

szo jún 7 , 2014
Nemzetközi gördeszkás rendezvénnyel avatták fel a budapesti Görzenál pályáját. Európa egyik legnagyobb skate- és szabadidő parkja évek óta egyre elhanyagoltabb volt, amelyet a brit Four One Four cég épített újjá a Vodafone felkérésére. Az új pálya mintegy 700 négyzetméter első osztályú orosz nyírfa borítást kapott, az alapja rétegelt lemezből és […]

És még ez is...