Izrael csak a Spacecomm ötödét adná a 4iG-nek

Amos műholdA 4iG Nyrt. rendkívüli tájékoztatása a Space-Communications Ltd. részvényei 20 százalékának megszerzésére szóló előzetes hozzájárulás kiadásáról.

A 4iG bejelentette, hogy a Hungaro Digitel Kft., a 4iG és az Antenna Hungária Zrt. leányvállalata, valamint a Space-Communication Ltd. (Spacecom) között 2021. október 11-én létrejött, 2022. február 9-én módosított a Spacecom részvényei 51 százalékának megvásárlására vonatkozó szerződés kapcsán Izrael Kommunikációs Minisztériuma a vevő részére a részvények húsz százalékának megszerzéséhez adta meg előzetes hozzájárulását. A 4iG -ha feltehetően nem is kitörő örömmel-, de üdvözli izrael elvi engedélyét, hogy a 4iG Csoport tulajdonrészt szerezhet ebben a stratégiailag fontos vállalatban. A 4iG igazgatósága alaposan meg fogja vizsgálni a döntést, és azt, hogy a Spacecomban való húsz százalékos részesedés megszerzése hogyan illeszkedne a 4iG Csoport hosszú távú stratégiájába. (Gyanítjuk, ezzel kútba is esett az üzlet. A -szerk- megj.)


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Nyáron kevesebbet tévéznek a népek

szo aug 6 , 2022
Nyáron kevesebbet, napi 1-3 órát tévéznek az emberek, a legnépszerűbb műsortípusok a sorozatok és filmek, ezeket követik a természetfilmek és a dokumentumfilmek a Direct One elemzése szerint. A több mint ezer válaszadó segítségével készült mintából kiderül az is, hogy a mobilitás is egyre nagyobb teret nyer: bár a tévénézés legelterjedtebb […]
televizió