Izgalmas napokon van túl a T-Systems vezetése

karrierA T-Systems Magyarország változtatásokat hajt végre szervezetén belül, amelynek eredményeként változik a menedzsment összetétele is. Németh Zoltán vezérigazgató-helyettes távozik a vertikális megoldásokat kínáló értékesítési szervezet éléről. A divíziót december elsejétől Németh Mihály, a T-Systems Magyarország eddigi gazdasági vezérigazgató-helyettese vezeti majd. Az új divízió vezetője 1998-ban csatlakozott a Matáv Rt.-hez, azóta különböző vezető beosztásokban dolgozik a Magyar Telekom Csoportnál. 2014 elején került a T-Systems Magyarország Gazdasági divíziójának élére.

Az infokommunikációs megoldásokért felelős technológiai divízió élén is személyi változásra kerül sor: Ragoncsa Géza vezérigazgató-helyettes is távozik a cégtől. Utódja december elsejétől Kaszás Zoltán lesz, aki eddigi pályafutása során a Szerencsejáték Zrt., a Magyar Posta, a Budapest Airport, a MOL Csoport, valamint az OTP Szerbia informatikai vezetője is volt. A szervezeti változások során az Infokommunikációs megoldások divízión belül nagyobb hangsúly kerül az integrált megoldások kialakítására.

Bővül a menedzsment
Stanga Gyula, a cég eddigi operatív igazgatója a Vállalat működtetési divízió néven létrejövő, új szervezet élére kerül. A T-Systems Magyarország menedzsmentjét Rékasi Tibor vezeti és továbbra is a menedzsment tagja marad Bánhegyi Zsófia, a Magyar Telekom Csoport kommunikációs igazgatója, Endersz Frigyes, a Magyar Telekom Csoport stratégiai igazgatója, és Sáfrány Lilla HR igazgató is.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

A Cellumot meghívták a Ford alkalmazásfejlesztői versenyére

vas okt 25 , 2015
A Kóka János tulajdonában lévő Cellum meghívást kapott a Ford által rendezett SYNC AppLink fejlesztői verseny európai fordulójára. A megmérettetésen a gépkocsigyártó hangvezérelt autós rendszerére fejlesztenek majd alkalmazásokat a résztvevők. A 24 órán át tartó versenyt november elején rendezik meg Dublinban a Web Summit konferencia keretében, és több mint húszezer […]

És még ez is...