Izgalmakat ígér Aigul Temirova

Aigul Temirovát nevezték ki a 3M a CEE régió élére. Az új ügyvezető igazgató elmondta, hogy elsődleges célja a következő két-három évben a nyereség növelése, valamint a munkavállalók fejlesztése lesz, de más izgalmas változásokat is tartogat a következő időszak — áll a társaság közleményében.

Temirova 2008-ban pénzügyi vezetőként csatlakozott a c-hez Kazahsztánban, a cég akkor újonnan alapított leányvállalatánál. A szakember több mint kilenc évet dolgozott a társaság kötelékében pénzügyi és vezetői pozíciókban, többek közt a kazahsztáni kirendeltség vezérigazgatójaként, illetve az ukrajnai 3M ügyvezető igazgatójaként, valamint a Független Államok Közösségének (FÁK) üzletágvezetőjeként. A 3M előtt pénzügyi területen töltött be kulcspozíciókat olyan nemzetközi nagyvállalatoknál, mint a Microsoft vagy a P&G. A szakember a Szentpétervári Egyetemen szerzett diplomát politikatudományból, illetve MBA-diplomát a KIMEP üzleti iskolában.

„Ez az év egy új mérföldkő lesz a 3M életében, amellyel újradefiniáljuk üzleti kapcsolatainkat a partnereinkkel. A célunk az, hogy finomítsunk a jelenlegi folyamatainkon és olyan új folyamatokat alakítsunk ki, amelyek a velünk kapcsolatban álló forgalmazók és a partnereink javát szolgálják a beszerzés, a logisztika, a finanszírozás és az árképzés optimalizálásával”. Majd kiemelte, hogy az ügyfélközpontú kezdeményezések mellett az e-kereskedelem lesz az a terület, amelyen fejleszteni kívánja a 3M regionális működését: „Az operatív feladatok elvégzése során is fontos, hogy ne veszítsük szem elől a stratégiai fókuszt és a leghatékonyabb módon dolgozzunk együtt partnereinkkel” — avatott be terveibe Temirova.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.