Itt az Xperia XZ2

A Sony Mobile Communications bemutatta legújabb csúcskategóriás készülékeit, az Xperia XZ2 és az Xperia XZ2 Compact okostelefonokat.

Az elsősorban a készülékek formavilágát és mérnöki tervezését érintő változások mögött álló “filozófia” egy, a korábbiakban még nem tapasztalt, teljes körű szórakozási lehetőség biztosítása, aminek érdekében mindkét készülék a legfejlettebb kamera-, kijelző- és hangtechnológiával, továbbá megújult formavilággal rendelkezik. Az Xperia XZ2 szélekig tartó, 5,7 collos HDR Full HD+ 18:9 képarányú3 kijelzővel rendelkezik. A Sony BRAVIA televíziókban is használt X-reality for mobile technológia a nem HDR tartalmakat is közel nagy dinamikatartományúra (HDR) javítja. Az Xperia XZ2 magas teljesítményét a Qualcomm Snapdragon 845 mobil platform (X20 LTE modemmel) biztosítja. A második generációs Gigabit LTE megoldásokat használva a készülék másodpercenként akár 1,2 gigabit letöltési sebességet biztosít. A 3180 mAh-s akku egy csak napi használatot tesz lehetővé. Az Xperia XZ2 és az Xperia XZ2 Compact újdonságok 2018 tavasza során kerülnek bevezetésre, mindkét készüléken az Android 8.0 (Oreo) operációs rendszer fut majd.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Díjnet: nagyon kevesen használnak mobiltelefonos appot díjfizetésre

hét márc 5 , 2018
A háztartások 49 százaléka már vegyesen, azaz elektronikusan és papír alapon is megkapja a számlákat, további 12 százalék pedig kizárólag e-számlán értesül a szolgáltatóknak fizetendő aktuális díjairól – derül ki a Díjnet Zrt. ezer fős mintán elvégzett, reprezentatív online kutatásából. A Díjnet felmérése szerint a havi rendszeres számlákat ugyanakkor továbbra […]
OTP bankautomata