Itt az új Kaspersky Internet Security – multi-device 2016-ot

Jevgenyij KaszperszkijA napokban bejelentették a Kaspersky Internet Security – multi-device 2016-ot, amelyet arra fejlesztettek ki, hogy megvédje azt, ami a felhasználóknak a legfontosabb: a magánéletet, az adatokat, az identitást, a pénzt és magát az eszközt. Az új megoldás frissített technológiákat tartalmaz, amelyek biztosítják a felhasználók védelmét, bármit is csinálnak online az eszközeiken, és bármely platformot is választják a Windows, az OS X vagy az Android közül. A megoldás egy sor új funkcióval bővült annak érdekében, hogy megóvja a felhasználók magánéletét.

Például a frissített Privacy Cleaner eszköz segít eltüntetni a felhasználói tevékenység minden nyomát a windowsos számítógépekről, beleértve a böngészési előzményeket, a legutóbb megnyitott dokumentumok listáját. A Webcam Protection funkció pedig megakadályozza a webkamera képének eltérítését, értesíti a felhasználót, ha legitim alkalmazás ad engedélyt erre, és megadja a lehetőséget, hogy teljesen blokkolja a kamerához való hozzáférést. A szoftver Magyarországon 2015. szeptember 22-től lesz elérhető.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Nem merült fel eredeti ötlet a Telenor Youth Forumon

hét szept 14 , 2015
Az oktatás és a versenyszféra közötti éles határ lebontása, a diák-tanár-szülő partnerség erősítése, a digitális technológia integrálása az oktatásba — többek között ezek az ötletek merültek fel a tudásmegosztás korlátainak ledöntésére a Telenor Youth Forum hazai rendezvényén. A Telenor globális programjára szeptember 20-ig lehet jelentkezni. A digitális jövővel kapcsolatban számos […]

És még ez is...