Itt az új Canon EOS 200D

Megérkezett a Canon a legújabb belépő szintű gépe az EOS 200D.

Az új tükörreflexes géppel az volt a tervezők célja, hogy tökéletes megoldást kínáljanak mindazoknak, akik most jutottak el oda, hogy a mobilos fotózásról most váltanának a magasabb szintű fényképezésre. A könnyű, változtatható képszögű (vari-angle) képernyővel rendelkező felszerelt Canon DSLR gépe, az EOS 200D a 2017. év legújabb technológiájával és számos felső kategóriás Canon fényképezőgép tulajdonságával rendelkezik. Az árnyék/csúcsfény korrekciótól a lenyűgöző felbontásig az EOS 200D lehetővé teszi a mélységélesség szabályozását, így az összes képen gyönyörű elhomályosított háttér érhető el.

Az EOS 200D a Dual Pixel CMOS Auto Focus rendszerének köszönhetően gyorsan és pontosan fókuszál, így a központi téma a lehető legélesebb lesz. A legújabb APS-C szenzor képes javítani a gyenge fényviszonyok melletti teljesítményt, így akkor is lehet vele fényképezni, ha a nap lemegy és feljöttek az égre a csillagok. Az új DSLR fényképezőgépet a Canon legújabb DIGIC 7 processzora vezérli. A gép agya minden körülmény között automatikusan optimalizálja a beállításokat, minden egyes alkalommal jó képminőséget biztosítva a képzaj csökkentése mellett. A gép kompatibilis az okostelefonokkal valamint beépített Wi-Fi és Bluetooth kapcsolódási lehetőséggel rendelkezik.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Mindent fel a felhőbe

ked júl 4 , 2017
Bevezette új, elsősorban a kis- és középvállalkozások részére tervezett Nebula portfólióját a Zyxel. A Zyxel felhő-alapú hálózati és menedzsment megoldásával, a Nebulával a kis- és középvállalkozások számára is központilag menedzselhetővé teszi az összes vezetékes és vezeték nélküli eszközt. Az on-demand szolgáltatás és a limitáltan elérhető, élethosszig tartó licenc extra rugalmasságot […]
felhő