Itt az új Acer Extensa 15 sorozat

laptop-lanyAz Acer a napokban mutatta be az Acer Extensa 15 notebook sorozatát, amelyet főként a professzionális felhasználók mindennapi feladatvégzéséhez terveztek, de a kis üzleti vállalkozások és az otthoni felhasználók is megtalálhatják a termékek kapcsán számításaikat. Egyelőre két változatban érhető el a “sorozat”: az EX2510 és az EX2509 15,6 collos kijelzőkkel és negyedik generációs Intel Core (EX2510) vagy Intel Celeron/Pentium QuadCore (EX2509) processzorokkal vannak felszerelve.

A készülékeket a maximális hordozhatóságra hangolták: az Extensa 15 akár hét órát is kibír egy feltöltéssel. Mi több, az Extensa 15 sorozat szinte egyedüliként büszkélkedhet a legvékonyabb tokozással kategóriájában. Végül pedig, de nem utolsó sorban minden Extensa 15 notebook telepített AcerCloud alkalmazással érkezik, mely lehetővé teszi dokumentumainkhoz a hozzáférést vezetékmentesen és direktben bármely eszközről, bárhonnan, bármikor.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Telenor: csodás negyedévi eredmények

pén júl 25 , 2014
Növekvő árbevétel, emelkedő okostelefon-eladások és a mobilinternet töretlen növekedése jellemezte a Telenor Magyarország teljesítményét 2014 második negyedévében. A mobilinternet-ügyfelek száma 253 ezerrel gyarapodott az előző év azonos időszakához viszonyítva, a telefonon mobilinternet-előfizetők köre, pedig több mint negyven százalékkal bővült. Több ügyfél váltotta előfizetését magasabb díjú korlátlan csomagra és vásárolt mobilinternet előfizetést […]
Forint

Friss, ropogós