Itt az olcsó Acer Aspire S 13

laptopAz Acer ma bemutatta a legújabb ultra vékony sorozatú S notbookokat. “Az Aspire S 13 erőteljes komponensekből épül fel, jó egyensúlyt teremtve a tömeg, a teljesítmény, valamint a méret együttesében” – fogalmazott James Lin, az Acer konzumer notebook üzletágának vezetője. “Jelenleg nincs is más olyan eszköz a piacon, amely hasonló dizájn-teljesítmény párost ígérne ezen az alacsony áron” – tette hozzá.

Az Aspire S 13 Windows 10-es operációs rendszert kapott, és tízpontos érintőképernyővel rendelkezik. A processzora 6. generációs Intel Core, a memória akár nyolc gigabájtnyi lehet. Az 54 Wh-s három cellás lítium-ion akkumulátorral akár 13 órás rendelkezésre állási idő is elérhető. A készülék rendelkezik USB 3.1-es Type-C porttal, amellyel ultragyors adatátvitel valósítható meg. Az USB 3.0 porton át még a gép kikapcsolt állapotában is tölthetők egyéb eszközeink. A wifi 802.11ac szabványu, 2×2 MU-MIMO kiegészítéssel.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Meg fogsz döbbenni: a világ informatikája számokban XXXVIII.

ked ápr 26 , 2016
A Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség és az NFM megbízásából készült, a hazai informatikus- és it-mérnökképzés helyzetét vizsgáló tanulmány szerint az elmúlt években a jelentősen átstrukturálódott ICT szektor 122 ezer főt alkalmaz, illetve további 45 ezer fő dolgozik az ágazaton kívül informatikai munkakörökben. A szektor a nemzetgazdasági foglalkoztatás 4,1 százalékát, a […]
Sharp számológép

Friss, ropogós