Itt az iPrint 2.0: nyomtass bármilyen mobileszközről

nyaralas-tengerpart-mobiltelefonA NetIQ Novell SUSE Magyarországi Képviselet bejelentette, hogy megjelent az iPrint 2.0. A virtuális szoftverkészülékként elérhető megoldás segítségével a vállalatok alkalmazottai bármilyen mobileszközről egyszerűen elküldhetik dokumentumaikat a szervezet bármelyik nyomtatójára. A megoldás együttműködik az eDirectory és Active Directory címtárakkal, illetve a legelterjedtebb közösségi rendszerekkel, továbbá jól méretezhető, és bármelyik nyomtatóhoz képes bármennyi felhasználót csatlakoztatni.

A legújabb kiadás már tanúsítvánnyal rendelkezik az Apple AirPrint nyomtatási megoldásához, és egyszerűbb, egykattintásos migrációt tesz lehetővé a jövőben érkező iPrint verziókra. Az új WalkUp Printing fukció a nyomatási feladat elküldése és a nyomtatás közé egy jóváhagyást is beiktat, ezáltal rugalmasabbá és biztonságosabbá teszi a nyomtatást, és egyúttal a papírpazarlást is csökkenti.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

610 millió forint értékű támogatás alapítványoknak

hét ápr 11 , 2016
Az elmúlt két év során a Microsoft Magyarország 370 magyar alapítványnak segített közel 610 millió forint értékű támogatással. A kezdeményezés idén is folytatódik: pénteken több mint száz nonprofit szervezetnek tartott képzést a vállalat a harmadik alkalommal megrendezett Nonprofit Kapcsolat Napon. A Microsoft idén elindította az úgynevezett Microsoft Matching Programot is, […]
Microsoft