Itt az Erste MobilBank alkalmazása

Erste-MobilBank-appJúlius közepétől érhető el az Erste MobilBank. Az Erste ügyfelek az alkalmazás letöltése után bárhonnan, bármikor, egyszerűen intézhetik mindennapi pénzügyeiket okostelefonjuk segítségével. Az applikáción keresztül minden fontosabb online banki funkció elérhető: megtekinthető a számlaegyenleg, a tranzakciók részletei, indítható átutalás vagy saját számlák közötti átvezetés, de aki szeretné akár Díjnetes számláit is fizetheti az alkalmazás segítségével. A MobilBank az Erste harmadik letölthető applikációja a korábban bevezetett Erste Sorszámhúzó és Erste MobilePay alkalmazások mellett.

A Sorszámhúzó alkalmazás segítségével az ügyfelek anélkül tudnak sorszámot húzni a számukra megfelelő bankfiókban, hogy fizikailag a helyszínen lennének. Az applikáció megjeleníti a felhasználó sorszámát, valamint a várakozók létszámát is, így könnyebben tervezhető az ügyintézésre szánt idő. A MobilePay alkalmazás használatával pedig forint alapú Erste betéti-, vagy hitelkártyánkkal számos fizetési tranzakció elvégezhető, például lehetséges a csekkbefizetés, de vásárolható autópálya-matrica, vagy könnyen rendezhetők a parkolási költségek. Ugyanakkor a MobilePay különlegessége, hogy akkor is lehetséges az utalás, ha nem tudjuk a partner számlaszámát, csak a telefonszámát.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Keményen kampányol a mobiltárca szövetség

csü júl 28 , 2016
A Magyar Mobiltárca Szövetség edukációs jelleggel, az egyérintéses mobilfizetés népszerűsítése érdekében indította el az „NFC Messages” elnevezésű kampányát. Az ország különböző pontjain – főként szórakozóhelyeken – elhelyezett NFC matricák virtuális üzenőfalként biztosítják az üzenetküldés lehetőségét. A szövetség szerint az egyérintéses technológia a PayPass kártyák használatának köszönhetően már jól ismert, azonban […]