Itt az első dupla személyi fiókos BlackBerry-je

A TCL Communication, a BlackBerry globális licencpartnere bemutatta legújabb QWERTY-billentyűzetes okostelefonját, a BlackBerry KEY2 LE-t. A készülék billentyűzetébe egy ujjlenyomatolvasót is integráltak, a szkennert a szóköz billentyűbe építették a tervezők, hogy könnyebb, ergonomikus hozzáférést biztosítson a telefon feloldásához vagy az olyan, felhasználói azonosítást igénylő alkalmazásokhoz, mint a gyári szoftverkínálat részét képező Locker vagy éppen a pénzügyi, banki szolgáltatások elérésére használt appok. A gyártó a biztonsági kockázatok csökkentése érdekében havi rendszerességgel elérhetővé teszi a készülékhez az Android operációs rendszer aktuális biztonsági frissítéseit, mely a fenti biztonsági funkciókkal kiegészítve az Android 8.1-et futtató KEY2 L-t az egyik legbiztonságosabb okostelefonná teszi a világon.

A BlackBerry KEY2 LE az első BlackBerry beépített dupla személyi fiókos funkcióval, melynek segítségével a felhasználó külön kezelheti mind a személyes, mind a szakmai közösségi média profiljait. A dupla SIM kártyával használható készülékek esetében olyan telefonszámhoz kötött alkalmazások is használhatók dupla fiókkal, mint a WhatsApp. A BlackBerry KEY2 LE gyári szoftverkínálata tartalmazza a BlackBerry Hub üzenetközpontot is, amely egységes helyen tárolja az emaileket, szöveges üzeneteket és szinte bármely közösségi alkalmazás értesítéseit. A BlackBerry KEY2 LE erőteljes és energiahatékony Qualcomm Snapdragon processzora és akkumulátora egy teljes napon át, sőt, akár még másnap is működőképes (22 óra vegyes használat). Kontextuális akkumulátor emlékeztetőjével a BlackBerry KEY2 LE megfigyeli a napi töltési szokásokat, valamint a naptárba jegyzett programokat, és javaslatokat tesz, hogy mikor érdemes feltölteni a készüléket, hogy rendelkezésre álljon például fontos megbeszélések, utazások és események során. A Qualcomm QuickCharge 3.0 technológiájának köszönhetően a megfelelő töltővel az akkumulátor turbósebességgel feltölthető. A készülék dupla hátsó kamerával rendelkezik.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Örkényi történet: két fertály alatt fogták el a mobiltelefon-tolvajokat

sze szept 5 , 2018
Az örkényi rendőrök fél órán belül elfogták a 22 éves férfit és 15 éves fiatalkorú társát. A nyomozás adatai szerint a 22 éves férfi és fiatalkorú társa 2018. augusztus 23-án 12 óra 30 perc és 13 óra között bementek a sértett Tatárszentgyörgy, Kossuth Lajos utcában található házába és onnan három […]
tolvaj