Itt az ABB-f[email protected]

1

Az ABB bemutatta az [email protected] intelligens otthonfelügyeleti technológiáját. A világítás és hőmérséklet ellenőrzésének, a redőny vezérlésének és a biztonság intelligens eszközökkel vagy számítógéppel való felügyeletének könnyen telepíthető, egyszerű kezelőfelülete sok háztartás számára teszi valósággá az otthon-automatizálást, és üzleti lehetőséget nyújt sok új telepítő részére. A gyártó szerint a megoldás gyorsan telepíthető, és a használata könnyen elsajátítható. A rendszer központi eleme, a System Access Point lehetővé teszi a tervezést, az indítást és a megjelenítést pc-n vagy tableten. Ezután a rendszer funkcióit a felhasználót lépésről lépésre vezető „varázsló” segítségével lehet beállítani és programozni.

A süllyesztett dobozok előkonfigurált szenzorjai/működtető egységei már eleve, minden programozás nélkül alapfunkciókat nyújtanak, pl. a redőnyök vagy a világítás vezérlésére. Azaz a rendszer a telepítést követően azonnal használható. Az ABB számtalan kapcsolóprogramja integrálja a vezérlő elemeket, melynek köszönhetően az új otthonvezérlő-rendszer kiváló minőségű, egyéni igényekre szabható tervezési lehetőséget nyújt. Az [email protected] különböző lehetőségek programozását teszi lehetővé: pihentető környezetét esti filmnézésre; hangulatvilágításét vacsorához; vagy spot-világításét a lehető legjobb irodai környezet megteremtéséhez — áll a társaság közleményében.

Ez is érdekes

One thought on “Itt az [email protected]

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Júniusban is hasított a számítógép, elektronikai, optikai termékek exportja

pén aug 15 , 2014
Júniusban 11,3 százalékkal nőtt az ipari termelés volumene az egy évvel korábbihoz képest, a szezonálisan és munkanaphatással is kiigazított adatok szerint 1,8 százalékkal haladta meg a májusit – erősítette meg a részletes adatok alapján az egy héttel ezelőtt kiadott előzetes számokat a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) szerdán. A KSH jelentése […]