Itt a ZyXel okosantennás AP-je

Treso-TamasA ZyXEL piacra dobta új, smart antennával felszerelt wifi hozzáférési pontját (AP). A WAC6500 sorozat tagjai növelik a lefedettséget és kapacitást, kiszűrik a zavaró interferenciákat, a beépített antennának köszönhetően pedig megduplázzák a hálózatok korábbi teljesítményét. A WAC6500 sorozat tagjait szállodáknak, iskoláknak, nagyvállalatoknak is ajánlja a gyártó. A wifi hozzáférési pontok az IEEE 802.11ac technológiát használják, amivel akár háromszor gyorsabb sebességet képesek nyújtani, mint a korábbi, 802.11n rendszer. Az új AP széria a wifi jeleket és a több mint 700 antennaminta teljesítményét elemezve a legtöbbet hozhatja ki az új hozzáférési pontokból. A minták minden kliens számára egyediek, a valós idejű környezethez mérten, ezzel is csökkentve az interferencia lehetőségét a más eszközökkel való összekötésben.

“Mindannyian tudjuk, mennyire kényelmetlen az, amikor nincs megfelelő hálózati csatlakozás a hotelekben vagy egy rendezvényen, különösen akkor, ha korábban fizettünk a hozzáférésért”– mondta Tresó Tamás, a ZyXEL regionális értékesítési menedzsere. Hozzátette, mivel a legtöbb ember manapság egynél több eszközt visz magával, egyre jobban megterheli a hálózatot. A WAC6500 hatékony válasz a változó felhasználói szokásokra, és a csatlakoztatott eszközök növekvő számára. Az új modell kifejezetten hasznos a nagy sűrűségű és túlterhelt hálózatokhoz, mivel lehetővé teszi a nagy sebességű kapcsolatot, amire a vállalkozások és a felhasználók is folyamatosan számíthatnak.

Ez is érdekes

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Az LG bemutatta az ívet, ami túlmutat önmagán

hét márc 23 , 2015
A szórakoztató elektronikától a mobiltelefonokon át az it-megoldásokig szinte a teljes LG portfolióban megjelennek az ívelt kialakítású készülékek: a gyártó szerint az újítás túlmutat a puszta dizájnon. Az ívelésnek formának az az “alapfilozófiája”, hogy az egyenes vonal a technológiai fejlődés miatt szükségszerűen alakult ki, azaz ember alkotta forma, amely nem […]