Itt a világ első full-frame fotóaparátja, öttengelyes optikai képstabilizátorral

sony-fotoA Sony bejelentette új full-frame szenzoros, tükör nélküli, cserélhető objektíves fényképezőgépét, amely az Alpha 7-es sorozat következő tagja és a világon elsőként rendelkezik öttengelyes optikai képstabilizátorral: az Alpha 7 II (ILCE-7M2). A 24,3 megapixeles 35 mm-es full-frame Exmor CMOS szenzor az öttengelyes képstabilizációs technológiával együtt kiküszöböli a berázkódást, amely 4,5 fényérték előnyt biztosít a hagyományos rendszerekhez képest. Ennek köszönhetően olyan körülmények között is lehetséges kézben tartva stabil képeket és videókat készíteni, amelyeknél korábban állványra volt szükség.

A gyártó szerint az új technológia hatékonyan korrigálja a rázkódásokat, beleértve a kifejezetten teleobjektívek használatánál fellépő rezgéseket, mozgásokat. Így állvány nélkül, alacsonyabb zársebességgel készíthetőek tökéletes képek, akár rossz fényviszonyok mellett is. A 117 fázis- és 25 kontrasztérzékelő AF pontból felépülő rendszer harminc százalékkal jobb autofókusz teljesítményt biztosít, egy továbbfejlesztett Sony algoritmus pedig 1,5-szer jobban követi a mozgó tárgyakat a korábbi modellekhez képest.

A gépház – beleértve a vázat és a belső struktúrákat – magnéziumból készült, amely egyszerre tartós és könnyű. A fő gombok és tárcsák teljes mértékben zártak, így ellenállnak a nedvességnek és a pornak. A wifi és az NFC kompatibilitásnak köszönhetően egyszerűen csatlakoztathatóak a különböző mobil eszközök.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Fennállásának legnagyobb létszámbővítése zajlik az SAP-nál

ked dec 2 , 2014
Mint már korábban megírtuk, az SAP a középvállalati mezőnyben (250 és 1000 fő közötti létszámmal) kapott díjat a Magyarország legjobb munkahelyei között. A díj nem az első munkáltatói márka az SAP-nál. Az elmúlt években a vállalatot a legvonzóbb munkahely, a legjobb karrierindító munkahely, a legjobb női munkahely címekkel díjazták. “Jelenleg zajlik […]

Friss, ropogós