Itt a Toshiba 13,3 hüvelykes Chromebookja

google-chromeA Toshiba Europe GmbH bejelentette legújabb Chromebook számítógépét, a 13,3 hüvelykes (33,8 cm) kijelzővel rendelkező Chromebook 2-t. A választható, Full HD IPS kijelzővel és a Skullcandy által szabályozott sztereó hangszórókkal ellátott Chromebook 2 a gyártó szerint munkára, szórakozásra, tanulásra és játékra egyaránt kiválóan használható, akár útközben is. A 1,35 kg tömegű Toshiba Chromebook 2 az Intel Celeron processzorokkal akár 11,5 órán keresztül is üzemkészek lehetnek. A Google Chrome operációs rendszer gyors betöltődésének köszönhetően a felhasználók rendkívül rövid idő alatt használatba vehetik alkalmazásaikat, megnyithatják fájljaikat. A már ismert formátumú fájlokat internet-csatlakozás nélkül is megnyithatók.

A készüléket felhőalapú szolgáltatások használatához tervezték. A beépített Wi-Fi adapter révén a rendszer adatainkat automatikusan menti és szinkronizálja a 100 GB3 ingyenes felhőalapú Google Drive tárhelyre, így azokat más eszközökkel is egyszerűen kezelhetjük. A Google Drive szolgáltatás részeként a felhasználók a Google Docs csomag funkcióit is használhatják, így szerkeszthetik, megoszthatják és szinkronizálhatják dokumentumaikat, vagy akár újakat is létrehozhatnak. A Chrome Web Store alkalmazásboltban számos egyéb szoftver is rendelkezésre áll. A Chromebook az Android telefonokkal is teljes mértékben kompatibilis, így a dokumentumok megosztása és szinkronizálása a mobil eszközön tárolt fájlokkal is egyszerű. A Chromebook 2015. első negyedévében kerül az európai boltokba.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Aranyoskám: Gold Partner lett NET’54

csü szept 4 , 2014
Cisco Gold Partner lett a színtiszta magyar tulajdonú NET’54 Üzleti Kommunikáció Kft. A legmagasabb, Gold minősítési fokozat elérése érdekében a vállalat jelentősen bővítette a Cisco hálózati és informatikai portfóliójához kapcsolódó kompetenciáit. Az elvárásokhoz hozzátartozott, hogy a cég legalább négy CCIE (Cisco Certified Internetwork Expert) minősítéssel bíró műszaki szakemberrel rendelkezzen. „A […]

Friss, ropogós