Itt a Tenda legújabb 4G LTE WiFi hotspotja

Az olcsó hálózati eszközeiről ismert Tenda Technology Inc., a Shenzhen Tenda leányvállalata bemutatta a 4G185 wifi hotspotját, amely 150 Mbps-os sebességre képes. A Tenda 4G185 fejlett hálózatkezelési funkciója azonban semmit sem érne a nagy kapacitású, 2100 mAh akkumulátor nélkül, amellyel nagyjából tíz csatlakoztatott készüléket hat órán keresztül képes ellátni internettel.

A 4G185 egy LTE képes wifi hotspot router támogatja a legtöbb FDD-LTE, TDD-LTE és persze a régebbi szabványokat (UMTS/WCDMA/GSM). 150 Mbps letöltési (az LTE sáv használata esetén) és 50 Mbps feltöltési sebességre képes a több, mint 300 internetszolgáltató kártyájával. Használja a WPA-PSK/WPA2-PSK, WPA/WPA2, WEP hálózati titkosítási protokollokat. (Ez utóbbi már nem számít biztonságosnak. A -szerk- megj.) Ha nem szeretnénk bajlódni a kódok beírásával, a WPS gombot megnyomva, szinte azonnal csatlakoztathatjuk mobil eszközeinket.

A készülék színes LCD kijelzőjén folyamatosan nyomon követhető a 4G185 állapota, például hogy melyik szolgáltató hálózatát használjuk, a csatlakozás időtartamát, az akkumulátor töltöttségi szintjét, a jelerősséget, a wifi állapotát és a csatlakoztatott eszközök számát, valamint a szolgáltatónk által küldött sms üzeneteket. Amennyiben a WPS gombot kétszer egymás után meg nyomjuk, megtekinthetjük a wifi hálózat nevét (SSID) és annak kódját.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Canon EOS M50: tükör nélküli, de nem homályos

csü márc 1 , 2018
A Canon bemutatta az EOS M50-et, az EOS M sorozat legújabb tagját, amely a Canon legintelligensebb és legfejlettebb tükör nélküli fényképezőgépe. Az EOS M50 a Canon első olyan tükör nélküli fényképezője, amely 4K felbontású videókat készít, Vari-Angle érintőképernyővel van felszerelve és a Canon legújabb DIGIC 8 képfeldolgozó processzorát használja. A […]

Friss, ropogós