Itt a megoldás a munkabérelőleg automatizálására

könyvelésAutomatikus Munkabérelőleg Rendszer (AMBER) néven biztosít új szolgáltatást a MagNet Faktor a Kulcs-Soft-tal partnerségben.

Az új megoldás segítségével a bérszámfejtő szoftvert használó cégek alkalmazottai egyszerűen juthatnak a már ledolgozott munkanapok után járó fizetésükhöz. A munkavállalók mellett a vállalkozásoknak is kedvező ez a lehetőség: az adminisztratív terheik csökkennek, a bérfizetés pedig rugalmassá válik.

Az AMBER lehetővé teszi, hogy a dolgozók az igényeik szerint, akár hetente- vagy még gyakrabban hozzájussanak a bérükhöz kamat- és adómentesen. Ez sok munkavállalónak jelent könnyebbséget akár váratlan kiadások fedezésére, akár a napi szintű tervezés fölötti kontroll megőrzésében. A szolgáltatás a munkavállalók számára kamat és adómentes, könnyen érthető, a munkáltatók felé pedig átlátható díjazással működik. Az alkalmazottak mindig csak a már ledolgozott fizetésükhöz férnek hozzá. Így nem adósodnak el, és az esetleges túlköltekezésnek is gátat szabhat a rendszer.

A vállalkozások számára jelentős adminisztrációs könnyebbséget jelent, hogy a rendszer teljesen automatikus, időarányosan kalkulálja a lehívható pénzösszeget, amely akár tovább kontrollálható. Mindezt online, vagyis bármikor elérhető okos eszközökről, és valós idejű átutalást tesz lehetővé.

„A szolgáltatást igénybe vevő vállalkozások likviditását sem érinti kedvezőtlenül a munkabérelőleg automatikus átutalása. Az előlegeket – meghatározott keretösszeg alapján – előfinanszírozzuk” – mondta el Major-Maróthy Zsolt, a MagNet Faktor Zrt. társalapítója az AMBER indulása kapcsán. A munkáltatók első lépésként szerződnek a MagNet Faktorral, ebben a szerződésben határozzák meg azt a limitet, amelynek erejéig a cég munkavállalói munkabér-előleget hívhatnak le.

„Az Automatikus Munkabérelőleg Rendszer egyszerű implementálását követően egyénileg, vagy csoportos importálással rögzíthetik ezt követően a munkavállalókat az alkalmazásban, valamint beállíthatják a dolgozók által lehívható bérszázalékot is” – mutatott rá a rendszer működtetésének egyszerűségére Nikosz Kalaidzisz, a Kulcs-Soft Nyrt. fejlesztési- és ügyfélszolgálati vezetője.

Az AMBER felületén látszik a munkáltatói aktuális szabad keret és az aktuális pillanatnyi megelőlegezett összeg is, valamint a lehívások részletezése. Ezzel folyamatosan monitorozható a szolgáltatás, miközben a munkavállalók bármely napszakban, percek alatt hozzáférhetnek a már ledolgozott munkaórák utáni bérükhöz, munkabérelőleg formájában.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Egymillió dollárt kapott a Beholder

ked máj 21 , 2024
ShareTweetPinShareKözel egymillió amerikai dollárral zárta az újabb befektetési körét a Beholder. A mesterséges intelligencián alapuló, kritikus ásványkincsek feltárásában élenjáró ukrán startup finanszírozója az EIT InnoEnergy, a Rockstart Energy és az STRT. A friss források bevonásával a vállalat felgyorsíthatja a kutatómunkáját és a mesterséges intelligencia-eszközeire alapozva segítheti a zöld energiaátmenethez szükséges […]
dollár

És még ez is...