Itt a lehetőség, hogy milliárdos legyél

5
Lengyel Sándor
Lengyel Sándor

Három országban (Magyarországon, Luxemburgban és az Amerikai Egyesül Államokban) lépett egy időben a piacra az EOS Institute EC Kft. Mindhárom országban az oktatási rendszerét és programjait és az EOS Schoolnak elnevezett módszertanát kínálja. Érdekesség, hogy információk szerint Gattyán György, a harmadik leggazdagabb magyar ennek az orosz Expert-Operator System (EOS) módszernek tudja be sikereit. A kft. tulajdonosa egyébként Gattyán gyermekkori barátja, Lengyel Sándor 22 éve foglalkozik az EOS-szal. A tanítványok kizárólag előképzés után juthatnak el szemináriumaira, miután az általa létrehozott EOS School tréningeken megismerkedtek az alapokkal. Az EOS vezetésének idei tervei között szerepel – többek között – könyvkiadás, és egy tudományos-ismeretterjesztő show létrehozása is a nagyközönség számára.

5 thoughts on “Itt a lehetőség, hogy milliárdos legyél

 1. Szia G!

  Sandor zsenialitasarol annyit, hogy egyetlen wikipedian olvasott kifejezest se tudja hasznalni rendesen. Miafasz aza plazmatikus allapot? Meg a macskak "7" elete?

  Altalanos muveltsege nulla, idegbeteg es a megalazas a hobbija. Tenyleg jo barat.

  Az onmeghaladasrol meg annyit, hogy valoban sokat segithet egyeseken ha celzottan neki a sajat korlatait feloldo gyakorlatokat csinaltatnanak vele.

  De ez nem igy van ugye eoson hiszen semmi szemelyre szabott nincs csak a kollektiv agymosas es annak a kifejlesztese, hogy semmilyen meglepo megalazo dolog ne legyen furcsa a munkaban, egyszeruen nyeljen le a dolgozo mindent.

 2. Én nagyon szerettem az EOS-t, bár annyira megosztó volt, hogy nem mutattam ki. Sándor zseniális és bár csak pár szót beszéltem vele jó barát, támasz lehet! Mindenki mást ért "EOS" alatt, szerintem legfontosabb része a magasabb tudatszintek elérése, ilyen állapotban megjelennek különleges képességek, ráérzések is. A jógában ezeket sidik-nek hívják a "csodálatos képességek szintjei", ilyenekre gondolok, mint intuitív megélése a másiknak, gondolatolvasás, energiaátadás… Valami ilyesmiket gyakoroltathat a School-on.

  Ezzel Nyugaton a transzperszonális psichológia, legfőképpen Ken Wilber foglakozott.

  Érdekes a Holon elméletének egybecsengése az Expert-Operátor-al, mégpedig minden létező kettős természetű: egyrészt saját maga is egy egész, másrészt egy nagyobb egység része. Itt is az önmeghaladás mint folyamat a lényeg.

  Folyamatosan ezt gyakoroltatta a szinpadon :).

  Nekem ez a módszer segített egy fájdalmas "ébredésen" átesnem, amivel sokkal jobb/gazdagabb emberré váltam!

  Azt gondolom módszertana kicsit ködös és sokan nem értek meg ilyen változásokra, ezért nem nyitottak. Ez lehet a sok nemtetszés oka is! Szelektálni kéne és alapabb szintekről felépíteni az egészet.

 3. Nagyon pozitív személyiség benyomását kelti ez a férfi. Kb. Charles Manson volt még rám ilyen nagy hatással, bár beszélni azért illene megtanulni még akkor is, ha tartalmilag se füle se farka a mondandójának. Mert azt minden kismókus tudja: 'a lélek a fontos, nem a testy'

 4. Az egész arról szól, hogy aki balettruhában, szopóállarcban meg lehet alázni színpadon a főnök kényére kedvére azzal bármit meg lehet tenni. Ez az EOS és a docler lényege.

 5. "Érdekesség, hogy információk szerint Gattyán György, a harmadik leggazdagabb magyar ennek az orosz Expert-Operator System (EOS) módszernek tudja be sikereit" Phersze. Mert ez az agymosás írta a Jasmin kódját, és csak a Gyuri tudta előre vinni a céget. Kb. annyi értelme van az eosnak, mint a scientológiának. Habbard és Sándor kezet foghatnak…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Megérkezett a Samsung Galaxy S5 a Telekomhoz

hét ápr 14 , 2014
Április 11-én indult a Magyar Telekom webshopjában a Samsung legújabb 4G-képes okostelefonjának értékesítése. A készülék új előfizetéssel, Next XL díjcsomagra vállalt kétéves hűséggel 19 990 forint kezdőrészlet, plusz húsz havi 4 000 forint kamatmentes részletre vásárolható meg. A Samsung Galaxy S5 csúcskészülékhez kaphatók lesznek cukker kis kiegészítők is, mint például […]
Samsung