Itt a Huawei Ascend Mate

 

A Huawei bejelentette, hogy a nagyméretű, 6,1 hüvelykes HD kijelzővel rendelkező Huawei Ascend Mate mostantól Magyarországon is elérhető. A mobilszolgáltatók közül elsőként a Telenor kínálatában kapható a készülék, amely azon túl, hogy megvásárolható a társaság üzleteiben, a Telenor honlapján is megrendelhető. „A Huawei egészen mostanáig a kedvező áron kapható belépőszintű és középkategóriás készülékeiről volt ismert Magyarországon.  A Huawei Ascend Mate érkezése átalakítja majd ezt a képet, hiszen a készülék méltán kapott helyet a csúcskészülékek között. A Huawei hazai csapatával együtt arra törekszünk, hogy a nemzetközi porondon bemutatott felsőkategóriás okostelefonokat itthon is elérhetővé tegyük a mobilszolgáltatók kínálatában” – mondta Szabó Zsolt, a Huawei Technologies Hungary terminal részlegének értékesítési menedzsere.

Kesztyűs kézzel
Az Android 4.1 operációs rendszerrel és Emotion kezelőfelülettel rendelkező Huawei Ascend Mate négymagos, 1,5 GHz-es Hi-Silicon processzorral és 4050 mAh kapacitású akkumulátorral rendelkezik. Az 1280×720 pixel felbontású, 6,1 colos HD IPS+ LCD kijelző a MagicTouch funkció bekapcsolásával akár kesztyűben (és persze jégernadrágban) is használható. Nagy mérete ellenére az Ascend Mate egy kézben is kényelmesen elfér, hiszen az ergonomikus és stílusos készülék mindössze 85,7 milliméter széles.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Egyre biztonságosabb a MédiaCenter

sze júl 31 , 2013
  Egyedülállóan új vírus- és feltörésvédelmet vezetett be a MediaCenter.hu. A hosztinggal foglalkozó társaság szerint évek óta megoldatlan probléma a szabad forráskódú weboldalkészítő alkalmazások (Joomla, Drupal, WordPress, stb.) világában, hogy a biztonsági rések előbb derülnek ki, mint elérhetővé válnának a frissítések, így azok rendszeres telepítésével is időről-időre sebezhetővé válnak. A […]
internet