Itt a Dell új tűzfala

DellA Dell bemutatta SuperMassive 9800, következő generációs tűzfalát (Next-Generation Firewall/NGFW) és az azt kiegészítő felügyeleti és jelentéskészítő termékét, a Global Management System (GMS) 8.0-t. A SuperMassive 9800 a Dell SuperMassive 9000 sorozat legerősebb modellje: a jelenleg elérhető legnagyobb teljesítményű, részletes csomagvizsgálatot végző tűzfal alacsonyabb befektetési, hely-, energia- és hűtési költségekkel.

„A szervezeteket szó szerint csak néhány jól megtervezett adatcsomag választja el a teljes infrastruktúra-katasztrófától. Olyan azonnali és automatikus biztonsági megoldás kell, amely megfelel a hálózat követelményeinek. A SuperMassive 9800 ezt az azonnali biztonságot nyújtja egy rugalmas, szolgáltatásokban gazdag platformon. Mostantól a középvállalatok is telepíthetnek nagyvállalati szintű biztonsági megoldásokat, amelyeket vállalkozásukkal együtt, alacsony üzemeltetési és teljes birtoklási költség mellett bővíthetnek” – mondta Patrick Sweeney, a Dell Security ügyvezető igazgatója.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Meg fogsz döbbenni: a világ informatikája számokban XI.

sze nov 12 , 2014
Magyarországon már 5,5 millió ember netezik, és ebből 1,2 millióan a mobiltelefonjukon keresztül is elérik a világhálót. A G Data szerint a számítógépes vírusfertőzések 90 százaléka a számítógépre telepített alkalmazások sérülékenységei miatt következik be. A Dell 2014 első félévében vezető pozíciót szerzett az értékesített külső és belső tárolókapacitás területén az […]

És még ez is...