Itt a Budapest Taxi mobilapp 3.0

Budapest-taxiMegújult a Budapest Taxi taxirendelő alkalmazása, amely iOS-en és Androidon is elérhető, számos újdonsággal. Láthatóak benne a közelben lévő szabad járművek és azok sofőrjeinek értékelése, az alkalmazás push üzenetet küld a gépkocsi érkezéséről, ezen kívül akár időpontra is lehet autót rendelni. A Qualysoft által fejlesztett alkalmazásban az autókban készpénzzel, bankkártyával és taxikártyával is lehet fizetni. A fejlesztés következő fontos állomása a bankkártyás fizetési mód integrációja lesz az applikációba, ennek megjelenéséig az utasok a taxiban lévő terminálon is tudnak bankkártyájukkal fizetni.

A Big Fish Kft. Payment Gateway technológiájának beépítésével a készpénzmentes fizetés folyamata tovább egyszerűsödik majd, az előzetesen regisztrált kártyával gyorsan, a bankkártya elővétele nélkül is rendezni lehet majd a viteldíjat. A Payment Gateway alkalmazásával több hazai és külföldi bank és más fizetési szolgáltató bankkártyás és egyéb elektronikus fizetési szolgáltatásai is használhatóvá válnak az alkalmazásban. A hazai taxitársaságok közül elsőként a Budapest Taxi fogja bevezetni a mobiltárcás fizetési technológiát.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Keresik a Huawei GX8 tulajdonosokat

csü márc 10 , 2016
A Huawei tovább folytatja 2015 decemberében meghirdetett szoftvertesztelési programját, amely során a vállalat bevonja a kiválasztott Huawei és Honor okostelefon felhasználókat a fejlesztési folyamatokba: rendelkezésükre bocsátja tesztelésre az Android és az EMUI felhasználói felület legújabb frissítését, hogy visszajelzéseket adjanak az adott verzióról. A Huawei a felhasználók észrevételei alapján, azok figyelembevételével […]
Huawei