Itt a biztonsági előírások szakértőjének és őrének új változata

Hargitai-ZsoltA NetIQ Novell SUSE Magyarországi Képviselet bejelentette, hogy már megvehető a NetIQ Secure Configuration Manager 6.0. Az eszköz ellenőrzi a vállalat rendszereinek beállításait, és jelzi, ha azok eltérnek a megfelelőségi előírásoktól, illetve a legjobb gyakorlatoktól. A megoldás révén így a szervezetek egyszerűen kivitelezhetik és igazolhatják a compliance követelmények teljesítését, legyen szó akár a SOX, a PCI DSS, a HIPAA, a FISMA vagy a NERC CIP és egyéb szabályozások feltételeiről. A legújabb kiadás a hálózati eszközökre is kiterjeszti a vizsgálatot, és integrálható a NetIQ biztonsági információ- és eseménykezelő megoldásával.

„A megfelelő beállítások alkalmazása és folyamatos ellenőrzése nem csupán a compliance előírások teljesítésében segíti a vállalatokat, de a hatékony működés fenntartásához is hozzájárul. A NetIQ Secure Configuration Manager szoftverünkben megtalálható ajánlásokat folyamatosan frissítjük a legjobb gyakorlatoknak és a legújabb megfelelőségi szabályoknak megfelelően, így ügyfeleink mindig a lehető legjobb, naprakész beállításokkal telepíthetik és üzemeltethetik rendszereiket” – foglalta össze páratlanul Hargitai Zsolt, a magyarországi képviselet üzletfejlesztési vezetője.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Androidos tévékkel nyomul a Philips

hét febr 2 , 2015
Idén a Philips televíziókat gyártó TP Vision elsőként Európában – illetve a tervek szerint Latin-Amerikában is – szinte az összes általa előállított készüléket ellátja a legújabb Android mobil operációs rendszerrel, így a jövőben a Philips okostévéktől kezdve az Ultra HD (UHD) televíziókig mindegyik android rendszerű televízióként fog működni. Az android […]