Itt a bizonyíték: a beltéri térerő a fontos

mobilAz Ericsson ConsumerLab friss kutatása szerint az emberek idejük nagy részét zárt térben töltik, – a beltéri és kültéri tartózkodás aránya 7:1 – ezért a többségük itt igényli a kapcsolódási lehetőséget. Általában az olyan tevékenységek, mint a tévénézés és videózás, a munka vagy a tanulás és az online vásárlás zárt térben történik.

„A fogyasztók kifejezetten a beltéri kapcsolódást részesítik előnyben” – mondta el Vishnu Singh, az Ericsson ConsumerLab igazgatója. Hozzátette, a fogyasztók akkor is hajlandók a beltéri kapcsolódási lehetőségek javítására áldozni, amikor egyébként a tapasztalataikat jónak értékelik. A fogyasztók körülbelül 56 százaléka szívesen költ többet a beltéri kapcsolódási lehetőségek javítására, míg mindössze 33 százalékuk hajlandó ugyanezt megtenni a kültéri kapcsolatok érdekében.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Nyílt forráskódú böngésző az Ericssontól

ked okt 21 , 2014
Az Ericsson Research bejelentette, hogy ingyenesen, nyílt forráskóddal adja ki, a szerényen csak Bowsernek elnevezett webböngészőt és az alapjául szolgáló OpenWebRTC keretrendszert. Az Ericsson több választási lehetőséget és nagyobb rugalmasságot szeretne biztosítani a fejlesztők számára, ezáltal felgyorsítva az innovációt a WebRTC közösségben. A WebRTC rendkívül egyszerű módot kínál valós idejű […]

És még ez is...