IT-cégvezetőket díjazott az EY

tapsAz EY megválasztotta az év “Példaképét”, a “Merész újítóát” és a “Jövő ígéretét”. A bírálóbizottság döntése alapján 2014-ben a “Példakép” elismerést Zettwitz Sándor, az orvosdiagnosztikai eszközöket gyártó 77 Elektronika Kft. ügyvezetője kapta. A “Merész újító” Rózsa Balázs, a lézerszkennelő mikroszkópokat fejlesztő Femtonics Kft. tulajdonosa lett. A “Jövő ígérete” címet Györkő Zoltán, az it-biztonsági szoftvergyártó Balabit IT Kft. társalapítója nyerte el.

A díjalapító a közleménye szerint, idén a pályázók elsősorban az it- és a szolgáltató szektorból kerültek ki. A megmérettetésen induló vállalkozások összbevétele megközelíti a 250 milliárd forintot, az általuk foglalkoztatottak száma pedig eléri 7500-at. A budapesti jelöltek mellett számos vidéki üzletember pályázott, többek között Debrecenből, Pécsről, Székesfehérvárról és Sopronból is érkeztek vállalkozók. Idén a legfiatalabb cégvezető harminc éves volt, míg a legidősebb a 81. életévét töltötte be.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Allah katonáinak feleségei főzni tanulnak a neten

hét dec 1 , 2014
Egyebek mellett azt tanítja az Iszlám Állam (IÁ) terrorszervezet internetes kampányában a dzsihadisták feleségeinek, hogyan készítsenek ízletes palacsintát a harcokból fáradtan hazatérő terroristáknak. A szélsőséges szunnita szervezet nemrégiben indított online kampányában ételrecepteket és varrási tippeket oszt meg a dzsihadisták nőrokonaival, hogy azok boldoggá tehessék a harcokból visszatérő terroristákat — írja […]