Iszonyatosat nőtt az LG nyeresége

wonKözzé tette 2016 második negyedévi eredményeit az LG Electronics (LG), amelyben az első negyedévi, jelentős nyereségnövekedést követően további javulásról számolt be. Az LG 2016 második negyedében 584,6 milliárd won (503,10 millió dollár) üzemi nyereséget ért el, ami közel 140 százalékkal múlja felül az egy évvel korábbit. A második negyedéves üzemi eredmény magasabb az első negyedévben elért 505,2 milliárd wonnál (420,25 millió dollár) is, ami 65 százalékkal haladta meg 2015 azonos időszakának eredményét. A dél-koreai társaság globális konszolidált árbevétele 14 ezer milliárd wont (12,05 milliárd dollár) tett ki, ami mind az egy évvel korábbit, mind az első negyedévit felülmúlja.

Az eredmény növekedésben a legnagyobb szerepet az LG háztartási eszközöket, légtisztítókat és légkondicionáló berendezéseket gyártó és forgalmazó részlege, valamint a szórakoztató elektronikai üzletág játszotta – mindkét terület rekordnagyságú üzemi szintű profitot mutatott fel. Az LG arra számít, hogy az olyan prémium kategóriás termékek, mint amilyenek az LG SIGNATURE termékcsalád tagjai, például a TWINWash ikermosógép vagy az LG Styler ruhafrissítő készülék, pozitívan fognak hozzájárulni a vállalat teljesítményéhez.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Alig tudnak magyarul a felvidéki magyar többségű települések honlapjai

pén júl 29 , 2016
ShareTweetPinShareA közel félezer felvidéki magyar település hivatalos honlapjának több mint felén semmilyen információ nem található magyarul, a magyarul is tájékoztató weblapok túlnyomó többsége pedig csak alapvető információkat közöl magyarul is – derült ki a Pro Civis polgári társulás elemzéséből. Ennél csak az szomorúbb, hogy e téren az elmúlt évben nem […]

És még ez is...