iSTYLE: most jó Erste ügyfélnek lenni

Kedvezményes vásárlási lehetőséget biztosít ügyfeleinek az Erste Bank és az iSTYLE.

A közös akcióban július 2-16. között mindenki kedvezményt kap a megvásárolt új készüléke árából, aki az iSTYLE üzletekben igényel új Erste Max hitelkártyát. Az akció ideje alatt íPhone vásárlása esetén harminc, Apple Watch vagy iPad választásakor húszezer forintos kedvezményt biztosít, míg egy Mac árából ötvenezer forintot enged el — új készülék esetén. Az Erste meglévő és új ügyfelei ezenkívül — minimum hat, maximum tizenkét havi – kamatmentes részletre vásárolhatják meg új Apple készülékeiket augusztus elejéig az ISTYLE üzleteiben. Az új hitelkártyát igénylők így akár mindkét kedvezménnyel élhetnek. Az iSTYLE-nál elérhető készülékbeszámítási lehetőség során is extra kedvezményt kapnak a bank ügyfelei. A legalább harmincezer forint értékű készüléket húszezer forinttal magasabb áron számítják be új készülék vásárlása esetén.

Az Erste MobilBank alkalmazást használó ügyfeleinek körében másfélszer nagyobb — mintegy harmada a teljes felhasználók között — az iPhone aránya, mint a magyar okostelefon-tulajdonosok esetében – jelentette ki Harmati László, a pénzintézet vezérigazgató helyettese. A bank a mobiltelefonos vásárlások gyors növekedésére számít a közeljövőben mind mennyiségben mind értékben. Az Erste néhány hete vezette be a megoldást androidos mobilkészülékekre, MobilBankjában egy hónap alatt kilencezer kártyát digitalizáltak, és ezekkel közel kilencvenezer vásárlást hajtottak végre 350 millió forint értékben.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Szalay váltja Alföldit

sze júl 3 , 2019
Október 31-ével nyugdíjba vonul Alföldi István, a Neumann János Számítógép-tudományi Társaság (NJSZT) ügyvezető igazgatója, akinek tisztségét Szalay Imre, a szervezet jelenlegi alelnöke tölti majd be – közölte a társaság. A közlemény szerint Alföldi 1997 óta töltötte be az NJSZT ügyvezető igazgatói pozícióját, és idén október végéig fokozatosan adja át feladatait […]

És még ez is...