Ismét nyakunkon a Veletech kütyüexpo

Veletech-2016Április 9-én a budapesti Millenáris ad otthont az idei Veletech kiállításnak. A látogatók megismerkedhetnek a legfrissebb okostelefonos és informatikai, valamint szórakoztatóelektronikai termékekkel, kezükbe vehetik és ki is próbálhatják azokat. A szervezők számos olyan programmal készülnek, amelyekkel a közönség testközelből tapasztalhatja meg az új trendeket. A kiállításon több mint 25 márka több száz termékével találkozhatnak az érdeklődők.

Idén a virtuális valóság lesz a kiállítás fókuszában. A Nemesys Games által felépített VR Split labirintus mellett számos szimulátor és egyéb VR-élmény várja majd a látogatókat. Lehet drónokat simogatni és reptetni, vállalkozó kedvűek maguk is készíthetnek hardvereket, a különleges, egyedi építésű számítógépházak versengése (Veletech Moddingverseny) pedig garantáltan megdöbbentő látvánnyal kecsegtet. A jelen és a jövő mellett a múltat a Mobilmementók csapatának hatalmas, régi telefonokból álló kiállítása képviseli majd, miközben a két csarnokban két különböző színpadon szakmai előadások zajlanak IoT, okos eszközök, okos autók, edukációs megoldások és egyéb érdekes témaköröket érintve.

Ez is érdekes

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Logitech termékei egyre dizájnosabbak

pén ápr 1 , 2016
A Logitech kilenc Red Dot-díjat nyert el, hárommal többet, mint tavaly. Az elismert termékek között van a BLOK Family iPad Air2 tokokat, az MX Master vezeték nélküli egér, a Circle webkamera, a K380 billentyűzet, a 2015-ös Play Collection egerek, a Harmony Elite rendszer, az M335 vezeték nélküli egér, az UE […]