Ismét nyakunkon a TiJöttök! Program

innovacioxIdén első alkalommal hirdeti meg az innovációs projekt verseny, a TiJöttök! Program folytatását az Entrepreneurship Foundation Hungary – EFH Vállalkozásfejlesztési Közhasznú Alapítvány (EFH). Az állami, civil és az üzleti szféra hármas összefogásának és támogatásának köszönhetően feltárják, bemutatják és díjazzák azokat az innovatív projekteket, amelyek jelentős mértékben hozzájárulhatnak majd a nemzetgazdaság versenyképességéhez, illetve a magyar technológiaexport növekedéséhez.

A TiJöttök! Innovációs Projektverseny pályázatára három kategóriában – digitális város, egészségipar, agrár- és élelmiszeripar – olyan minimum pilot fázisában lévő termékekkel, technológiákkal vagy szolgáltatásokkal lehet pályázni, amelyek nemzetközi piacra lépés előtt állnak. A zsűri mindhárom kategóriában kiválasztja a legjobb három projektet, amelyekről kisfilmek készülnek. Az ezek közül, közönségszavazással kiválasztott három Innovációs díj győztese, nemzetközi tanulmányúton vehet részt, így számukra lehetőség nyílik arra, hogy visszajelzést kaphassanak projektjükről nemzetközi piaci környezetben, illetve akár együttműködő partnereket találjanak a külpiacra juttatásukhoz.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Egészen elképesztő adatokra derült fény

hét jan 19 , 2015
Az Ipsos 2014. végén országos reprezentatív kutatást végzett a felnőtt magyar lakosság körében azzal kapcsolatban, hogy egészségügyi témákban mire és hogyan használjuk az okostelefonunkat, tabletünket? Mint kiderült, a magyar felnőtt lakosság körében 37 százalék az okostelefon penetráció és 67 százalék az asztali számítógépé, laptopé, tableté. A megkérdezettek csupán négy százaléka […]

Friss, ropogós