Ismét leblebukott egy netes csaló

bilincsVádat emeltek egy férfi ellen, aki húsz hónap alatt kétszáz embertől csalt ki pénzt, egyebek mellett mobiltelefonokat és számítástechnikai eszközöket hirdetett az interneten, ám fizetés után a vevőknek nem küldött semmit – közölte a Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség az MTI-vel. Az ügyészség a börtönbüntetés kiszabása mellett azt is indítványozta, hogy a vádlott térítse meg a sértettek kárát.

A közlemény szerint a harminc éves férfi 2013. március és 2014. november között különböző internetes oldalakon mobiltelefonokat, táblagépeket, televíziókat, navigációs rendszereket, számítógépes játékokat, számítástechnikai eszközöket hirdetett eladásra 25 ezer és 109 ezer forint közötti összegekért. A férfi a vételár átutalása után nem küldte el a műszaki cikkeket a vevőknek, hiszen azokkal valójában nem is rendelkezett.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Kínai állami megrendelések a Kaspersky-nek

vas dec 20 , 2015
Az orosz számítógépes biztonsági társaság, a Kaspersky Lab a kibertámadások elleni védelmet nyújtó szoftverek szállítására vonatkozó megállapodást kötött az állami Kínai Internet-biztonsági Vállalattal – jelentette a hongkongi South China Morning Post című napilap csütörtökön. Jevgenyij Kaszperszkij a TASZSZ orosz hírügynökségnek úgy nyilatkozott, hogy a megállapodás utat nyit számukra az állami […]
Kaspersky