Ismét itt egy selfie pályázat

selfieA főként (illusztrációnk nem követendő kivétel) a fürdőszobák magányában, a tükörbe villantva készülő, többnyire előnyösnek gondolt pózba merevedett képre, önarcképre utaló selfie kifejezés előfordulása egyetlen év alatt 17 000 százalékkal nőtt az angol nyelvű szövegekben, a KULTer portál ennek apropóján rendezi meg a portál profiljához illő fotópályázatot! A versenyre bárki jelentkezhet egy magáról baráti, szociális közegében készített önarcképpel, amely kifejezi a saját (szub)kulturális világát, életvitelét. A fotó készülhet például egy kiállítás installációjában ökörködve; egy figura beadásakor gördeszkásokkal és BMX-esekkel; egy party fényei közt a haverokkal; a kedvenc könyveid társaságában; szerepjátékozás közben vagy a kedvenc zenekarod koncertjén, amint éppen a tömeg fölé magasodsz.

Vélemény
A napokban hirdette meg hasonló “versenyét” a Telenor, gondolom hamarosan rátalálnak az erotikus médiumok is a témában rejlő lehetőségekre. Hiába, szezonja van most ennek. Magyarországon egyébként lassan nem is marad más műfaja a fotózásnak, hiszen a március 15-én érvénybe lépő Polgári törvénykönyv végleg kicsinálja a sajtófotózást. Hányinger.
-szerk-

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Vodafone az új Audikban

hét márc 10 , 2014
A Vodafone és a Volkswagen Group között szombaton létrejött megállapodás szerint 2015-től az új Audi modellek kifejezetten autóipari alkalmazásra kifejlesztett, beépített SIM-adatkártyával csatlakoznak majd az internetre — írja az MTI. Az autóipar kulcsfontosságú szereplője lesz az m2m (machine-to-machine = gépek közötti, más néven “dolgok internete”) adatforgalmi piacnak – mondta Erik […]

Friss, ropogós