Ismét ingyen internetezhetnek a hipernetesek

telenorA Telenor az idén ötödik alkalommal szervezi meg a nagy személyes találkozást és játékát, amelynek keretében a vállalat négyszáz dolgozója az ország húsz forgalmas pontján – budapesti plázák mellett többek közt győri, szolnoki, szegedi, kecskeméti és debreceni bevásárlóközpontokban – találkozik a meglévő és potenciális ügyfelekkel. A bónusz, hogy ezen a napon a Hipernet ajándékba jár minden telenorosnak, azaz minden lakossági és üzleti havidíjas ügyfele ingyen használhatja a Hipernetet belföldön.

A Telenor társasjáték helyszínein nyereményjáték is várja az érdeklődőknek: a kvízkérdésre helyesen válaszolók között egy Samsung Galaxy S6 edge telefont sorsolnak ki, illetve minden játékos két gigabájtos Hipernet adatjegyet kap ajándékba, amit bármely személyre szabott ajánlat igénybevételekor aktiválhat, vagy átruházhat egy barátjára. Az elmúlt egy évben 4G-s Hipernet-hálózat lakosságra vetített kültéri lefedettsége több mint kétszeresére – kilencven százalékra – emelkedett az országban, a felhasználók adatforgalma pedig heti szinten a másfélszeresére – négyszáz terabájtra – emelkedett.

Ez is érdekes

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Munkatársakat toboroz a Qualysoft a Hacktivity-n

csü okt 8 , 2015
A Hacktivity it-biztonsági konferencián saját standdal képviselteti magát a Qualysoft Zrt. A társaág a 2015. október 9-10 között a MOM Kulturális Központban zajló hackerfesztivál egyik támogatója is: az idén 12 éves Hacktivity-n harminc szakmai előadás és négy workshop zajlik majd a legkülönbözőbb biztonsági témákban a zárak kinyitásának lehetőségétől kezdve egészen […]