Ismét adhat ki tanúsítványt a NetLock

e-signoA Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) közzé tette, hogy március 24-én döntött a NetLock Informatikai és Hálózatbiztonsági Szolgáltató Kft. (NetLock) elektronikus aláírás-szolgáltató ellen hivatalból indított felügyeleti eljárásában. Az NMHH megállapította, hogy a NetLock igazolta az Informatikai és Hírközlési Minisztérium 2005-ös rendeletében előírt felelősségbiztosítási követelményeket.

A NetLock a végzés napjával a nem minősített és minősített hitelesítés-szolgáltatása keretében új tanúsítvány-kibocsátási tevékenységét újból folytathatja, s a hatóság az új tanúsítvány kibocsátási tevékenység szüneteltetésének elrendelésének tényét az elektronikus aláírással kapcsolatos szolgáltatásokról vezetett nyilvántartásból kivezette.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Durva növekedés előtt a mobil adatforgalom

sze jún 11 , 2014
A mobil adatforgalom az Ericsson előrejelzése szerint 2013 és 2019 között a tízszeresére nő, az aktív gépek közötti kapcsolattal (m2m) rendelkező eszközök száma pedig három-négyszeresére bővül a 2013 év végi 200 millióhoz képest. Mindez a hálózatok teljesítményével szemben is nagyobb elvárásokat támaszt — derül ki az Ericsson legfrissebb mobilitási jelentéséből.