Iskolakezdés 2015: itt az Acer Windows 10-es pc portfóliója

laptopAz Acer a közelmúltban mutatta be új, Windows 10 alapú modellkínálatát, a 2015-ös tanévkezdéshez igazítva. A portfólió részeként érdemes megemlíteni az E sorozatú notebookokat, amelyek forgalmazása hivatalosan július 29-én kezdődik. A gyártó szerint ideálisak ezek a készülékek a tanulók számára, de otthoni használatra és kisebb vállalkozásoknak is tökéletes; masszív teljesítménnyel és szofisztikált külsővel. Az új E sorozatos notebookok optimalizált hangrendszerrel rendelkeznek, így fokozottan kerül előtérbe a Cortana felhasználói élmény. Az Acer Purified Voice technológiája laboratóriumi körülmények között tesztelték, a beszédfelismerést helyezve elsődleges helyre, kiszűrve minden felesleges háttérzajt.

Az Acer E sorozat különféle méretekben érhető el, 15,6 coltól 17,3 col képátmérőig, egyedi színekben. Az Intel legújabb processzorai kerülnek a gépekbe, illetve az NVIDIA GeForce 940M sorozatú grafikus kártyái dedikált DDR VRAM-mal (elérhető AMD Radeon R7 és R5 dual rendszerekkel is), akár 16 GB memóriával és 2 TB HDD-vel, vagy akár 1 TB SSHD tárhellyel. A MU-MIMO technológia révéb háromszor gyorsabb a teljesítmény, ha 802.11ac alapú routerhez csatlakozik a szerkezet. Az új BlueLightShield segítségével csökkenthető a megjelenítő ultraibolya-sugárzása, így megelőzhető a szem fáradása.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Magyar Nagydíj: ismét bizonyított az Invitel

vas aug 9 , 2015
Akik nem voltak olyan szerencsések, hogy a mogyoródi versenypályán szurkolják végig a Magyar Nagydíj három napját, azok az MTVA közvetítésének köszönhetően élvezhették a szabadedzéseket, az időmérőt, illetve magát a futamot. Mindehhez idén is az Invitel biztosította az élvonalbeli adatkommunikációs hálózatot, melyet olyan nagynevű  cégek is igénybe vették, mint az AT&T, a […]

És még ez is...